Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opékané pikantní bramborové plátky
Krakonošův dlabanec
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Dýňový koláč famózní
Bulgur s kuřecím masem
Jablečný krémový sen - řez
Podzimní salát Coleslaw
Čokoládová babka
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi