Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Babeta (buchta)
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Cereální hruškový / jablečný závin …
Sádlová pomazánka
Smažené bramborové kroužky
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou