• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Béřovický králík
Napište svůj komentář k receptu

Béřovický králík

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 67
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Béřovický králík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 2
      dl voda
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička kečup - jemný
    • 2
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      ks cibule 1-2
    • 5
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin - olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř, paprika, cibule nakrájená na kolečka, česnek (utřený). Pečeme a podléváme vodou. Místo králíka můžeme použít i kuře. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na medu

Králík na medu

Smažený králík

Smažený králík

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 25. 2. 2019 18:56

    Teryk99: ...asi bych ho pekl i s marinádou a dal bych na komentář z 7.9 2010 do Ivany Samcové, místo lžiček lžíce :) ...dejte vědět, jak to nakonec dopadlo :)

  • Teryk99 | 25. 2. 2019 14:14

    Tak králík je naložený. Teď jen pro pořádek. Až budu dávat péct, dám k masu i tu marinádu? Jak dlouho se peče?

  • Hanali | 26. 5. 2016 10:41

    Moc velká dobrota, dávám za 1. :-P

  • rubio72 | 4. 1. 2013 17:33

    Výborný recept. Jsem kuchař nováček ale všem moc chutnalo.

  • Petr Růžička | 25. 3. 2012 16:50

    Výborný recept, všem vřele doporučuji je to opravdu paráda

  • SisiZ | 17. 1. 2012 10:53

    Králíka jsem upekla podle receptu,jen jsem dala polovinu oleje.Je to velmi dobrý recept.Dávám 1 ;-)

  • polmari | 22. 9. 2011 13:13

    výborný - opět. tleskám a mlaskám :-P

  • Darienka22 | 21. 2. 2011 11:35

    Byl dobrý, ale klasika je klasika :-) :-) :-)

  • ludmila | 15. 2. 2011 11:07

    Prosím a ta marináda se tam nedá

  • Ivana Samcová | 7. 9. 2010 18:45

    O víkendu jsem vařila podle svých starších sešitů s recepty. Objevila jsem tam, jen pod názvem králík, i tento recept, jen s tím rozdílem, že místo lžiček jsou uvedené lžíce, jen soli je lžička (dál dosolit dle chuti) a oleje 1,5 dl. Moc nám chutnal, podle mne to je jedna z nejlepších úprav králíka.

  • Michaela Linhartová | 26. 6. 2009 10:16

    Také dělám tento recept. jenom tam je moc oleje, dávám poloviční dávku a přílohu dělám drbáky nebo klasický bramborový knedlík.A dokonce jsou od nás Beřovice jen 12 km.

  • marie mateju | 12. 5. 2009 13:38

    Není to špatny.Ale já mám radši králika na česneku.

  • Jitka Macháčková | 5. 1. 2009 09:06

    Souhlasím, že to je opravdu nejlepší úprava pečeného králíka. Dala jsem jen trochu oleje, ale každý kousek králíka jsem protáhla proužkem slaniny pro chuť. Solila jsem ne do marinády, ale až těsně před pečením, aby sůl z králíka při delším naložení nevyluhovala všechnu šťávu. V marinádě jsem ho držela 24 hod.

  • Jana Kubáčková | 17. 11. 2008 15:36

    Králíka jsme měli dnes k obědu a pochutnali jsme si. Oleje jsem dalo jen půl deci a pekla zakryté hodinku a půl.

  • Šárka Kučerová | 29. 10. 2008 14:16

    Děláme toto už dlouho... moooc dobré. 1. Jen je tam moc oleje.Zkuste i plecko na kostky s půl kostkou masoxu. Podáváme s rýží nebo bramboráčky.

  • petra kubrychtova | 8. 8. 2008 21:53

    je to opravdu super recept nechala jsem naložíno 3 dny a úplně se rozpadal děkuji dávám 1

  • Jana Remková | 3. 7. 2008 08:46

    Petro,je to možná nejlepší králik co do úpravy,jakého jsem dělala,ale bohužel,my tady na tom městě máme králíky leda tak z Hypernovy a to jsou takoví suchaři..Tak počkám,až dostaneme ze Zlína domácího,už se moc těším!

  • Petra Adamovičová | 2. 7. 2008 22:46

    Opravdu vynikající, už jsme měli dvakrát a příště sáhnu opět po tomto receptu. Z dětství jsem byla zvyklá na suché králičí maso s příchutí česneku, a teď si mlaskám s tímto receptem. Doporučuji!!! A děkuji!!! :-D

  • petra kubrychtova | 4. 5. 2008 15:14

    vyzkousela jsem a lepsiho kralika jsem nejedla super

  • Zdena z JM | 28. 4. 2008 07:06

    Naložila jsem ve čtvrtek, v neděli upekla. Další výborná úprava králíka. Co se týká toho oleje, tak opravdu stačí 1/2 dcl. Zdá se mi zbytečné zdravé a dietní maso kazit takovým množstvím oleje. Dávám 1.

  • Petra Pravdová | 8. 4. 2008 11:29

    S pečením králíka jsem byla vždycky na štíru:-))-klasika,ale v mém podání.........katastrofa a hlavně jsem se mu vyhíbala jak se dalo-díky vám ho připravuji ráda.Děkuji

  • kristina bleta | 30. 1. 2008 10:12

    Bylo to opravdu dobré. Dala jsem také jen půlku uvedené dávky oleje a nechala naložené tři dny. Před dopečením jsem přidala jak ještě trochu kečupu, tak trochu bílého jogurtu. Super!

  • Lenka Štorkánová | 13. 1. 2008 15:39

    Výborný... Po upečení jsem ještě vmíchala trichu zakysané smetany;-) Přístě možná přidám nakrájené rajče nebo i papriku.

  • Jana Remková | 10. 1. 2008 10:58

    Určitě zakrytý,nebude tak suchý a bude dříve upečený.Až ke konci bez poklice! Jana

  • Markéta Valentíková | 5. 1. 2008 10:43

    Dobrý recept. Ale rozhodně tam nelijte tolik oleje! Dala jsem ani né deci a bohatě to stačilo. Výborné s rýží.. příště zkusím kečup přidat na konec, jak radí pí. Iveta - ta vypečená omáčka musí být mňam..

  • Jana Prokopová | 25. 10. 2007 22:12

    Chcem vyskušat cez víkend,pečie sa zakrytý.

  • Jana | 25. 10. 2007 21:57

    Ked ho pečete je lepšie ked je zakrytý?

  • Květa Štěpánková | 23. 10. 2007 11:52

    Naložila, upekla, bylo vynikající, zase změna. Doporučuju S tím pivem, nevím, ale vyzkoušejte a dejte vědět.Dělala jsem s bramborem.

  • Radek | 22. 10. 2007 19:10

    Dostali jsme s manželkou od rodičů králíka, o víkendu to vyzkouším :-) Ale napadlo mě - což takhle místo vody zkusit pivo?

  • Růža. H | 13. 10. 2007 16:40

    Dnes jsem ho upekla.oleje jsem dala jen 1 dcl a výborné.Chlapům jsem ktomu dala bramborový knedlík.zelí a já jsem si uvařila rýži.Děkuji.

  • Mirečka | 2. 10. 2007 21:26

    Ve čtvrtek naložený a v neděli snědený!

  • Eva Skálová | 30. 9. 2007 19:05

    V pátek naložený, v neděli upečený, vynikající,

  • Iveta Soralova | 28. 8. 2007 20:54

    Dnes jsem upekla králíka na tento způsob.Byl moc dobrý,drželajsem se rad ohldně oleje a bylo to ono.Ke konci jsem přidala asi ještě 5 lžic kečupu a nechala to lehce!vysmahnout.Rýže je k tomu nejlepší skvěle doplňuje výborný sos.Dávám 1

  • Jana Remková | 21. 8. 2007 14:23

    Tak jsem si ze všech těch receptů vybrala právě tenhle a vůbec toho nelituji,ikdyž určitě zkusím i některé jiné.Myslím,co se králíka týká.Je to vynikající.Přítel uznává jen králíka na smetaně a už vůbec si k tomu neumí přectavit rýži,tak jsem do části výpeku udělala smetanovou zákletku a byl spokojen i on,i já.Bylo to super!Dávám za 1 !!!Jana

  • Markéta Bíblová | 15. 5. 2007 09:58

    dneska jsem ho vyzkoušela, ubrala jsem olej, protože jsem do pekáče rozkrájela sádlo z králíka a přidala vodu, stejně jsem pak ještě podlila a dopadl skvěle, jen jsem nepodávala s rýží, ale s chlupatými knedlíky a zelím. Dávám za 1

  • Radim | 22. 2. 2007 14:58

    Dnes jsem tento recept vyzkoušel, lépe řečeno včera naložil dnes spořádal. Určitě dát méně oleje a samozřejmě posolit i maso aby nebylo plané, protože z marinády tolik soli maso nenasaje. Jinak jsem to podlíval vývarem z masoxu. Manželka moc králíka nemusí, ale tento způsob jí náramně chutnal až jsem byl z toho překvapený. Takže davám za jedna mohu doporučit.

  • michaela nováková | 15. 2. 2007 11:15

    včera jsem vařila a také bych příště dalA méně oleje a víc osolila jinak tak průměrný recept

  • jana ponáhlá | 5. 2. 2007 13:41

    Jednou jsem dělala s kuřecím masem, podruhé s vepřovou krkovicí. Je pravdu, že tuku je víc, ale to jsem si upravila Záleží na chuti. A ta je vynikající. Kdo nezkusil ať zkusí. Dávám za 1! Díky za recept.

  • Andra | 5. 2. 2007 10:00

    Tiež som včera vyskúšala s kuracím mäsom. Súhlasím s Jarkou, množstvo oleja znížiť minimálne o polovicu.

  • Renata Hrbacova | 4. 2. 2007 18:52

    Dneska jsem dělala,moc dobré.Ale příště to maso trochu nasolím.Jinak to nemá chybu.Dávám za jedna.

  • Jarka Mastilova | 1. 2. 2007 12:02

    Králík patří mezi mé oblíbené maso.Dnes jsem dělala podle tohoto receptu a přidávám se k předešlému komentáři.Je dobrý,ale dle mé chuti přidat sůl a ubrat olej.

  • Dana Luka | 31. 1. 2007 19:06

    Dnes jsem vyzkoušela, určitě zařadím mezi své oblíbené, ale pro příště upravím poměr ingrediencí: dám méně oleje /o to dám více vody/, nebudu tak opatrná se solí, uberu česneku. Je to však jeden z nejlepších receptů na přípravu králíka.

  • Saxana | 27. 1. 2007 18:10

    No tak králika máme všichni rádi,a já ho dělám na zelenině,dám sádlo nebo ceres,každý podle sebe,na to hodně kořenové zeleniny,celý pepř,nove koření asi po 6kuličkách,bobkový list,česnek nakrájený na plátky,slaninu na kostičky,někdy dávám i zelenou celerovou nať,všechno opeču,přidám osoleného králíka,podliji vodou a peču za stálého podlévání do růžova,a příloha klasika zelí,bram,knedlík .jinak ten nový s marinádou vyzkouším.Dobrou Chuť

  • Iveta Bílková | 27. 1. 2007 17:31

    Dnes jsme měli na oběd. Dcera říkala, že to mám pochválit. Takže - chválím. Použila jsem celé kuře. Akorát jsem musela ubrat oleje o polovinu, protože kůže z kuřete pustí taky dost masného. A do marinády jsem přidala ještě koření./pečené kuře od Kotany a kostku bujonu. Pouze se solí mě to připadalo dost plané.A přidala jsem o trošku více vody. Určitě někdy zopakuji a to s králíkem a bramborem. Bude to určitě mňamka.

  • símová | 27. 1. 2007 15:09

    pro Adam Bernau:převážně dávám olej slunečnicový, olivový jsem nezkoušela,tak bohužel moc neporadím.

  • Pavla Lejsková | 26. 1. 2007 11:45

    Králíků mám plný mrazák a dělám je na sto způsobů, moji i maželovi rodiče je chovají. Super recept, ztratí se ta typická králičí chu´t, kterouzrovna nemusím. Super recept!

  • lenča | 25. 1. 2007 19:26

    Jsem zvědavá na tento recept.Mám výhodu,že králíka máme docela často(už ani Puńta ho nežere).Dělám ho na soustu způsobů.Někdy stačí na sádlo(v pekáči) rozložit cibuli nakrájenou na plátky(2-3 větší cibule).Králíka posolit,jemně okořenit,přikrýt druhým pekáčem.Maso je fajn štavnaté.

  • Gabča | 25. 1. 2007 18:46

    Je to opravdu super,všem nám moc chutnalo.Tak výborného králíka jsem dlouho nejedla.Dávám za jedna a dvakrát podtržená.

  • L. M. | 24. 1. 2007 02:16

    Nejdřív jsem se trošku děsila té hořčice a kečupu, ale můžu říct, že výsledek byl fantastický a dnes nakládám znovu, tentokrát kuřecí stehýnka a křidýlka. Dobrota!!

  • Adam Bernau | 21. 1. 2007 07:36

    dotaz, jaky olej se pouziva na to nalozeni? bezne do vseho cpu olivovy, neudela tam neplechu? diky

  • Blanka V. | 20. 1. 2007 20:16

    Nám na tom nechutnalo velké množství oleje,i když je králičí maso suché. Ale jinak výtečné, takže jen uberu tuk.

  • Anonym | 19. 1. 2007 13:34

    V poloviční dávce nálevu naložené 4 kuřecí stehenní řízky - vykostěné nohy. Od včera od rána do dnešního oběda ležely a teď je po nich. Doma se držíme za břicha, někteří v leže, já rychle píšu poznatek. Je to vynikající, hustá perfektně chuťově vyvážená šťávička na vyšlehané bramborové kašičce. Zkrátka jsme se přepapali. Dávám 1 a už teď mám požadavky na opakování pro úspěch!

  • Vepřeková | 19. 1. 2007 07:48

    nějak nám to moc nejelo, ale každý člověk jiná chuť, to je pochopitelné

  • Terezie Kouřilová | 18. 1. 2007 10:17

    Je to super :-) Jen skoda, ze kralik je tak desne drahy (a my ho ve meste fakt nemame kde pesotvat), takze asi zustanu u experimentu s kuretem :-)

  • Marie Novakova | 17. 1. 2007 17:39

    Vyzkoušela jsem už hodně marinád k naložení králíčka,ale tento nemá konkurenci ....zatím jsem lepší neobjevila.Je naprosto skvělý a doporučuji všem :-)

  • jan hubený | 16. 1. 2007 17:10

    navštívil jsem tyto stránky poprvé ale zdaleka ne naposled. Děkuji za inspiraci.

  • mia | 15. 1. 2007 16:34

    králíka také nakládám, ale do marinády z česneku,směsi na králíka a oleje.nenaložený je jak troud

  • Di | 15. 1. 2007 09:00

    Anonyme, anonyme, mrkněte se na Kuře na čtvrtek, je to obdobný recept a je jsou tam mraky dobrozdání. Omáčku ani nemusíte svářet, prostě smíchejte suroviny, nalijte na kuře a nechte třeba do rána. Skvělé je kuře předpéct, vypnout a troubu a před obědem dopéct do červena (črvené je to ale vždy už od omáčky).

  • anonym anonym | 15. 1. 2007 07:30

    Opravdu to lze použít i na kuře?Nemám snížit trochu dávku česneku?Děkuji za odpověď!Má mi přijet tchýně, tak abych si neudělala ostudu:-)!!!

  • Zuzana Šindlerová | 14. 1. 2007 15:53

    Moc dobré jídlo, rychlovka. Dávám za 1.

  • sejna | 12. 1. 2007 08:57

    Opravdu velice chutné jídlo. Všichni jsme byli nadšeni.

  • kohy | 29. 10. 2006 19:36

    je to papana

  • Sabuška | 19. 3. 2006 10:09

    Je to fakt dobrý mňam!!!Udělejte si doporučuji

  • hana Valentová | 6. 2. 2006 09:40

    moc dobré, chválím.... :-)

  • Katerina Hajkova | 19. 12. 2005 14:39

    Skvely recept.Jednoduchy,rychly a vytecny.Perfektni.davam tez 1.

  • Martina | 26. 11. 2005 23:18

    Dlouho jsem hledala nějaký dobrý recept na králíka, tento je super. Děkuji za recept. Moc jsme si pochutnali.

  • Ilona | 25. 11. 2005 20:02

    Super jde to i z vepřového jako minutka.

  • Hana Dolejsova | 21. 11. 2005 10:30

    Dávám ještě dvě zelené nakrájené papriky a pak je to super a trochu olivového oleje

  • Anonym | 17. 11. 2005 17:03

    Je to super.

  • Magda | 20. 10. 2005 15:10

    Vynikající. Dávám za 1.

  • Marie Nováková | 21. 3. 2005 18:52

    Móóóc dobrý!!!Nemá chybu!!Děkuji

  • simová | 25. 1. 2005 21:36

    Recept všem doporučuji,je to mňamka.Masičko je krásně křehké a šťavnaté.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Králík Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Velikonoční medové řezy

Velikonoční medové řezy

Vepřové kousky na paprice

Vepřové kousky na paprice

Rizoto se slaninou a žampiony

Rizoto se slaninou a žampiony

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Měkké medové perníčky

Měkké medové perníčky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

80
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
65
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
62
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
60
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
50
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Berlínská játra
Berlínská játra
Berlínské řezy II.
Berlínské řezy II.
Berušky
Berušky
Beskydské rizoto
Beskydské rizoto
Beskydský králík
Beskydský králík
Bešamel
Bešamel
  • Recepty.cz
  • Béřovický králík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact