• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Berounská roštěnka
Napište svůj komentář k receptu

Berounská roštěnka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Berounská roštěnka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 1
      ks šunka
    • 25
      g nákládané žampiony
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      ks citron (Plátek)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampiony, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme doměkka. Na talířích maso zdobíme citronem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Popradská roštěnka

Popradská roštěnka

Švédská roštěnka

Švédská roštěnka

Roštenka plnená šunkou

Roštenka plnená šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomáš Balek | 10. 1. 2009 14:17

    moc dobrej recept uplně mě tečou sliny ham ham

  • Péťa smíšek | 30. 11. 2005 14:13

    Tak to je super. Jak recept, tak komentáře. Nevidím jediný důvod proč to mazat, alespoň se člověk zasměje :-) Dobrou chuť Petra

  • Anonym | 5. 6. 2005 09:00

    obsluha!!!! prosím vymazávejte ty nesmysly, tady snad jde o recepty a ne o hojení komplexů? ten recept samozřejmě vyzkouším,děkuji za inspiraci!Renata

  • Gaschler Jiny Alois | 7. 10. 2004 08:33

    Vsechno dobre az na ty hranolky, co takhle ryze ?V kazdem pripade vhodnejsi priloha, nebo ?

  • Pavel | 14. 3. 2004 09:58

    Já si myslím, ža to jídlo za to stojí ..... :-)

  • Renata Nelibová | 27. 2. 2004 20:48

    to jsou fakt dobrý hlody a co taky nějaký to zhodnocení jídla?

  • Eva S. | 27. 2. 2004 11:07

    syrový se píše tvrdé y nikoli měkké milý "LOYZO" :-)

  • gaschler alois | 22. 2. 2004 12:17

    Mam takovy dojem ze jde o puntickarstvi jez zde neni na miste.Kazdy rozumne uvazujici radbykuchar dobre vi, ze porce masa na 1 osobu se pocita camezi 100 - 200 gr sirove vahy OK ?Loiza

  • Honza Novák | 21. 2. 2004 10:27

    Ano, až do konce vážená a bývá zvykem mezi slušnými lidmi se podepsat oaní Bosorková či slečno. Jinak jste snad jen lehce ustřekená a můžete jít závodit s Vámi podobnými do Novinek. Dobrou chuť všem, kdo na tyto stránky zavítají kvůli inspiraci a zájmu o kuchyni. Představuji se jen slušným lidem, takže s úctou zdraví -

  • Kuchařka on-line | 19. 2. 2004 08:00

    Chybička tam byla. U receptu byl uveden počet porcí 4 a poté upraven na 1 :)

  • Zuzka bosorka | 18. 2. 2004 20:27

    Vážený pane Josefe Davídku, vždy a vše se má dočíst až do konce - zde je uvedeno "počet porcí :1!! Tak nevím, kde jste vzal 4 dkg na osobu.Jo, holt nikdo nejsme dokonalý - v tomto případě Vy, protože vidíte omyl i tam, kde není! A jistě Vám udělalo dobře, že autorka receptu ještě poděkovala za upozornění na chybu, která tam není. Zdravím a přeji u všech realizovaných receptů z on-line kuchařky dobrou dobrou chuť!!!

  • Kuchařka on-line | 11. 2. 2004 09:26

    Děkuji za upozornění.

  • Josef Davidek | 11. 2. 2004 08:24

    Ta vaha se mi nezda. To je tak 4 deka na osobu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Hovězí roštěná Kečup - jemný Nákládané žampiony Pepř mletý Sůl Šunka Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí rolky se zeleninou

Krůtí rolky se zeleninou

Strouhaná tvarohová buchta

Strouhaná tvarohová buchta

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Špenátové těstoviny se sýrem - zapečené

Špenátové těstoviny se sýrem -…

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Borůvkový dezertík I.

Borůvkový dezertík I.

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

109
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
95
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
30
Kořeněné sýrové tyčinky
Kořeněné sýrové tyčinky
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
18
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Temné tajemství Claudie Cardinalové (†87): Syn vzešel ze znásilnění! Roky předstírala, že je bratr

Temné tajemství Claudie Cardinalové (†87): Syn vzešel ze znásilnění! Roky předstírala, že je bratr

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Berounská roštěnka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact