V těhotenství by se neměli jíst žádné plísňové sýry.
"Maminko, že z toho uděláme každoroční tradici, prosím prosím" :-)))) víc netřeba dodávat. Pekla jsem s nivou.
pro Veroniku Matouškovou: jakto že nemůžeš hermelín a nivu? Já jsem také těhotná, v 36. týdnu, takže to mám za pár a celé těhotenství jím vše, vč. nivy a hermelínu i tepelně upravených a to docela často :-)Jinak skvělý recept nejen pro chlapy :-)
Pro paní Annu:jak to jde v té velké formě a plnila jste jak je v receptu?Děkuji
Jejda, to zní velice dobře. Škoda, že už jsem dopoledne napekla sekanou ( i když opět netradiční) a beránka teď vyndala z trouby - sladkého. Tak příště určitě vyzkouším :)
To je hooooodně dobrej nápad, uložím a zkusím, ale letos bohužel ne, jako těhule nemůžu ani hermelín ani nivu, fňuk.... :-( já teda vím že to je pro chlapa, no, ale vydržet to neochutnat by nešlo :-D
Musím to vyzkoušet
pROSÍÍM NA KOLIK JE TO BERÁNKŮ? jÁ MÁM TOHO MENŠÍHO JE TO ZE DVOU KUSŮ TO DRUHÉ JE SPÍŠ JAK POKLIČKA NÉ? jINAK SUPER NÁPAD CHCI TO ZKUSIT.
pro toho chlapa jak dlouho péct
Pekla jsem ve velké formě - dovnitř Hermadur- bylao to mnam * a nejen pro chlapy!
Tak je to super pravě jsem to vyndala z trouby
to se musí zkusit - mohlo by to být dobré
taky to zkusím, už teď se mi sbíhají sliny, vypadá to lákavě
Koukám,že jsme samé masožravé ženské,ale manželovi upeču sladkého.Na utopence a ostatní zvrhlosti jsem spíš já.Díky za nápad.
Já taky,buchty jím jenom teplé, ale na maso si vstanu i v noci.
Šmankote to je úžasný nápad... a kdepak pro chlapa, ale pro mně - masožravce... Můj chlap si dá klidně toho sladkého.
Výborný nápad:-))). Zkusím upéct v klasické velké formě:-))))