RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!
Proč je uvedeno 7ks vajec?
hutný a sladký < :-) výborné
pane jo,ta čeština
super beranek já jsem capoeirista a kdo tam chce tak napíše mb.vemcamara.com :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
3+ ?????????? vipadá to dobře a když jsem to dělala tyk byl i vinikajcí tak že za jedna :-X a ne za 3+!!!!!!!!!!!!!! :-X
Výborný beránek, přidala jsem ještě ořechy a kousky čokolády a všichni si ho pochvalovali :-)
Tak jsem vyzkoužel tento recept.. TĚsto mňamka už při míchání. Pekl jsem 10min na 180°, pak 35min na 150° a protože se trochu ještě lepil, tak +10min na 150° . Pak přišlo peklo... Beránek nešel vyklopit. Obkrájel jsem ho, použil mokrou utěrku, ťukal jsem, klepal, bušil, nadával... A pořád nic... Připadal jsem si jako Spejbl s Hurvínkem když pekli bábovku... Nakonec jsem si vzpoměl na jeden fígl - dal jsem ho na hodinku do lednice, a pak jsme ho jedním bouchnutím vyklopil.. UF!! Jinak je výborný. Přidal jsem dovnitř rozinky namočené na 1/2 h v rumu a kandovanou pomerančovou kůru, ubral 50g cukru a mňam.. Protože mám ale měnší formu, přebytek těsta jsem nalil do malé teflonové formičky a upekl spolu s beránkem..PS:ani z toho teflonu to nešlo vyklopit... :-(
bude to dobré......
Já vyhřívám na 180°C, po 10 minutách snižuju na 120-140°C.
Mam dotazecek:na kolik stupnu musi byt trouba vyhrata pro kamenitou formu?Chtela bych tenhle recept vyzkouset.Dekuji moc
je to nejlepší
takovýho jsem jeste nedelala tak ho vyzkousim
taky takového peču ale s polohrubou je jemnéjší
Branka s kremem jsem jeste nedelala, musim kazdopadne vyzkouset.
Také beránka takto peču jen dávám polohrubou mouku.Je to lepší.