• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bělehradský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Bělehradský řízek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bělehradský řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • sůl
    • pepř mletý
    • brambory
    • rajčata
    • cibule
    • paprikové lusky
    • vegeta
    • olej
    • hladká mouka
    • kmín
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji doděláme. Vlastně jsme vyrobili přírodní řízek. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na plátky asi 1/2 cm, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, česnek na lístečky.
2
Všechno dáme do pekáče, posypeme vegetou a kmínem, polejeme olejem a promícháme. Trochu podlijeme vodou.
3
Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě asi 30 minut. Potom alobal odstraníme a dopékáme odkryté, aby se směs trochu opekla. Případně dokořeníme.
4
Podáváme s přírodním řízkem.
5
Kdo dává přednost kuřecímu masu, je to dobré i s tím, protože zde jde především o úpravu těch brambor. Dělám jich vždycky plný pekáč.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 9. 6. 2013 13:07

    Celkem fajn.

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:12

    souhlasím,také tam zeleninové lečo bez nálevu patří ;-)

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:10

    <3 plně souhlasím,takto připravené cokoliv,co se týče masa je velice chutné,snáze upravitelné a i na "pohled" zajímavé 8-)

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:08

    Chtěla bych jen podotknout,že do brambor patří kečup,je to základní předpis pro takto připravené, společně s přírodním řízkem z vepřové kýty tvoří právě onen "Bělehradský vepřový řízek".Brambory se běžně upravují přímo na plotně,na základu,nikoliv v troubě.Ale každý vaří jinak,věřím,že i takto upravené jídlo je chutné ;-)

  • mia | 11. 3. 2008 14:33

    každopádně bych naložila maso do škrobovky smíchané s vejcem a olejem,krásně masíčko jakoby zapouzdří a maso není vyschlé.dá se takto využít u všech mas

  • Zdeněk | 8. 3. 2008 16:46

    Když člověk ví jak na to, je to skvělé. Bělehradský řízek od mé tchýně-čekatelky jsou pro mě svátek :)

  • Ilonka ..... | 21. 1. 2008 20:33

    tak jsem zvědavá budu ho dělat prvně a to ještě na hospodě tak mi lidičky co to bude číst držte palečky

  • vlastik kratochvil | 13. 11. 2007 09:02

    jdu na to pak dam vědět

  • růžik | 21. 9. 2007 14:16

    dost práce a nic moc

  • MARTINA Schwoiserová | 12. 2. 2007 11:55

    je to vyborny,ale delala jsem to s veprovyma rizkama v klasickym trojobalu.skvěle

  • Dáša Piskáčková | 27. 8. 2006 11:28

    je to lepší když se tam dá zeleninové lečo.

  • Ilona Cooper | 28. 7. 2006 20:56

    vynikajici

  • Macíková | 3. 5. 2006 17:18

    Zkusím to

  • Macik | 7. 1. 2006 17:26

    Nic moc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Srbsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Olej Paprikové lusky Pepř mletý Rajčata Sůl Vegeta Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Milionová polévka

Milionová polévka

Jahodové řezy z Galaretky

Jahodové řezy z Galaretky

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Veganský perník

Veganský perník

Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo

Čočková polévka ze zbylé čočky na…

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

33
Čokoládovo-tvarohový dort
Čokoládovo-tvarohový dort
29
Hovězí gulášek
Hovězí gulášek
27
Univerzální dortový korpus
Univerzální dortový…
23
Lahodný roládový moučník
Lahodný roládový moučník
18
Osvěžující rybízové želé
Osvěžující rybízové želé

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Bělehradský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact