• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Bělehradský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Bělehradský řízek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bělehradský řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • sůl
    • pepř mletý
    • brambory
    • rajčata
    • cibule
    • paprikové lusky
    • vegeta
    • olej
    • hladká mouka
    • kmín
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji doděláme. Vlastně jsme vyrobili přírodní řízek. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na plátky asi 1/2 cm, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, česnek na lístečky.
2
Všechno dáme do pekáče, posypeme vegetou a kmínem, polejeme olejem a promícháme. Trochu podlijeme vodou.
3
Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě asi 30 minut. Potom alobal odstraníme a dopékáme odkryté, aby se směs trochu opekla. Případně dokořeníme.
4
Podáváme s přírodním řízkem.
5
Kdo dává přednost kuřecímu masu, je to dobré i s tím, protože zde jde především o úpravu těch brambor. Dělám jich vždycky plný pekáč.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 9. 6. 2013 13:07

    Celkem fajn.

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:12

    souhlasím,také tam zeleninové lečo bez nálevu patří ;-)

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:10

    <3 plně souhlasím,takto připravené cokoliv,co se týče masa je velice chutné,snáze upravitelné a i na "pohled" zajímavé 8-)

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:08

    Chtěla bych jen podotknout,že do brambor patří kečup,je to základní předpis pro takto připravené, společně s přírodním řízkem z vepřové kýty tvoří právě onen "Bělehradský vepřový řízek".Brambory se běžně upravují přímo na plotně,na základu,nikoliv v troubě.Ale každý vaří jinak,věřím,že i takto upravené jídlo je chutné ;-)

  • mia | 11. 3. 2008 14:33

    každopádně bych naložila maso do škrobovky smíchané s vejcem a olejem,krásně masíčko jakoby zapouzdří a maso není vyschlé.dá se takto využít u všech mas

  • Zdeněk | 8. 3. 2008 16:46

    Když člověk ví jak na to, je to skvělé. Bělehradský řízek od mé tchýně-čekatelky jsou pro mě svátek :)

  • Ilonka ..... | 21. 1. 2008 20:33

    tak jsem zvědavá budu ho dělat prvně a to ještě na hospodě tak mi lidičky co to bude číst držte palečky

  • vlastik kratochvil | 13. 11. 2007 09:02

    jdu na to pak dam vědět

  • růžik | 21. 9. 2007 14:16

    dost práce a nic moc

  • MARTINA Schwoiserová | 12. 2. 2007 11:55

    je to vyborny,ale delala jsem to s veprovyma rizkama v klasickym trojobalu.skvěle

  • Dáša Piskáčková | 27. 8. 2006 11:28

    je to lepší když se tam dá zeleninové lečo.

  • Ilona Cooper | 28. 7. 2006 20:56

    vynikajici

  • Macíková | 3. 5. 2006 17:18

    Zkusím to

  • Macik | 7. 1. 2006 17:26

    Nic moc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Srbsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Olej Paprikové lusky Pepř mletý Rajčata Sůl Vegeta Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

Šulánky s mákem

Šulánky s mákem

Švestkový koláč nohama nahoru

Švestkový koláč nohama nahoru

Műsli tyčinky

Műsli tyčinky

Výborný špenátek

Výborný špenátek

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Báječné ovocné řezy - krémeš

Báječné ovocné řezy - krémeš

Jednoduchý kávovník ala medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

46
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
20
Máslové řízky
Máslové řízky
19
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Bělehradský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact