Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a mrkev nakrájíme na kolečka, celer na proužky, cibuli najemno posekáme a brambory nakrájíme na kostičky. Kousky hovězího masa obalíme v mouce a opečeme na oleji. Zalijeme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Zvlášť orestujeme na cibulce mrkev, celer, brambory, zalijeme vodou a vaříme 10 minut. Zeleninu přidáme k téměř měkkému masu a dusíme společně asi 10 minut, až jsou brambory měkké. Mírně osolíme a podáváme s kukuřičným chlebem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Riiezkiie
|12. 7. 2013 14:20
Good points all around. Truly apitecpared.
Pavel Jančar
|25. 2. 2006 18:28
Recept jsem použil jako vzpomínku na Irsko, dostanete ho tam v každé hospodě, pokaždé o něco jiný, od hustého gulášového pokrmu až ke gulášové polévce. Množství surovin jsem dodržel jen přibližně.Ubral sem něco brambor, přidal cibule a mrkve. Pro naše zvyklosti kořenil sladnou paprikou, pepřem a kmínem, hodí se i trocha česneku ke konci dušení. Ozdobené sytovou krájenou šalotkou a pažitkou a několika naloženými papričkami (kozí rohy je výborné i s obyčejným chlebem.