Václavky (bedly) s kořenovou…
Václavky (bedly, hlíva) nejen s…
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
chutnalo to i mé ženě, která je ke všem nehřibovitým houbám velmi nedůvěřivá a taky všem kolegům v práci a ti mají sakra vybíravé jazýčky. takže 1****
výborné
Udělal jsem si tuhle pochoutku 2 roky po Vás a dávám jí za 1.
Je jedno do čeho je namočíte,dá se to jíst stejně.
nejlepší je je namočit tak na 30 sec do mlíka
Bedly se nemusi dávat do horke vody jdou obalit krásně i tak.
Před úpravou dejte bedly na 1-2 minuty do horké vody. Jsou krásně vláčné nelámají se a lépe se obalují v těstíčku.
Koprová omáčka
Žloutkové penízky
Amolety z kynutého těsta
Buchta s rosolem
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Knedlíky z rýžové mouky
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Plněná vepřová rolka
Kuřecí směs se zeleninou
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…