Václavky (bedly) s kořenovou…
Václavky (bedly, hlíva) nejen s…
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
chutnalo to i mé ženě, která je ke všem nehřibovitým houbám velmi nedůvěřivá a taky všem kolegům v práci a ti mají sakra vybíravé jazýčky. takže 1****
výborné
Udělal jsem si tuhle pochoutku 2 roky po Vás a dávám jí za 1.
Je jedno do čeho je namočíte,dá se to jíst stejně.
nejlepší je je namočit tak na 30 sec do mlíka
Bedly se nemusi dávat do horke vody jdou obalit krásně i tak.
Před úpravou dejte bedly na 1-2 minuty do horké vody. Jsou krásně vláčné nelámají se a lépe se obalují v těstíčku.
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Rychlé jednoduché rizoto
Xtý jogurtový koláč s ovocem a…
Halušky podle Martinky
Maso s paprikovou omáčkou
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Dvoubarevný roládový dort se…
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou