Prostě lepíš jeden na druhý...není to jako roládu...při roládě se to zabalí...tady se nic nebalí...nevím jak to někomu může připadat že to je "jako roláda" :DDD anonym
roládu mi dělala od mala babička a je výborná. nemám nervy na lepení tak do dám do formy, a střídám vanilkový pudink, sušenky a kakaový pudink:)
Slepujete jednu sušenku ke druhé,až do vyčerpání sušenek.Já osobně tomuto zákusku neříkám roláda,ale metrový řez(dá se poskládat do "jakékoliv "délky)a slepuji i marmeládou,krémem a nutelou.Je to pak na tom šikmém řezu barevnější a chuťově asi i pestřejší.jinak to záleží na každém,čím sušenky spojí...o)
Ahoj, nerozumím tomu, jak sušenky k sobě lepit jak roládu, můžete mě to blíže vysvětlit?
Je to moc dobrý...a navíc se to dá i přetvořit...protože jsem neměla zakysku tak sem to udělala z vanilkovího jogurtu s rumem citronovou kurou a skořicovým cukrem....je to mňamka a mamka mě pochválila :D
Dělám je jako Johanka střídavě kakaové a světlé,jen musím dělat roládky minimálně tři.Vždy hned zmizí.
Je to veľmi ľahučký a chutný dezert.Robievam ho aj tak, že striedam kakaové a bledé BeBe sušienky...potom to má efekt ako metrový koláč.
Odpovedet na otazku pani Jane. nejlepsi kysanou smetanu maji v Lidlu je dost husta! A dobra je tady zakysana smetana od ramy!
Vypadá to skvěle, ale máte nějaký oblíbený druh té zakysané smetany? Někdy je krásně tuhá a jindy zas tak řídká, že kdybych tam přidala ještě rum, tak v tom můžu seušenky tak s bídou máčet, ale natírat v žádném případě! Poraďte prosím. Nebo čím event. zahustit, kdyby teklo. Díky
Jo tak to je fakt dobrý !!! a ještě někdy be sušenky spojuji uvařeným vanilkovým pudinkem,dám trochu rumu,třeba i do jedné poloviny trochu kávy a to je něco.