• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • BeBe roláda
Napište svůj komentář k receptu

BeBe roláda

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
BeBe roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček sušenky be-be červené balení
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžička hnědý rum
    • 1
      čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
V míse smícháme zakysanou smetanu, vanilkový cukr, cukr a rum. Touto směsí lepíme Bebe sušenky k sobě jako roládu. Nakonec polijeme čokoládou! A vše necháme přes noc uležet. Roládu krájíme šikmo. Recept je velmi jednoduchý a rychlý, zato velice chutný!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anonym | 1. 3. 2012 09:15

    Prostě lepíš jeden na druhý...není to jako roládu...při roládě se to zabalí...tady se nic nebalí...nevím jak to někomu může připadat že to je "jako roláda" :DDD anonym

  • judita klimentová | 1. 2. 2009 19:10

    roládu mi dělala od mala babička a je výborná. nemám nervy na lepení tak do dám do formy, a střídám vanilkový pudink, sušenky a kakaový pudink:)

  • Jana Kutačová | 13. 12. 2007 15:54

    Slepujete jednu sušenku ke druhé,až do vyčerpání sušenek.Já osobně tomuto zákusku neříkám roláda,ale metrový řez(dá se poskládat do "jakékoliv "délky)a slepuji i marmeládou,krémem a nutelou.Je to pak na tom šikmém řezu barevnější a chuťově asi i pestřejší.jinak to záleží na každém,čím sušenky spojí...o)

  • Jana Křenková | 13. 12. 2007 12:21

    Ahoj, nerozumím tomu, jak sušenky k sobě lepit jak roládu, můžete mě to blíže vysvětlit?

  • Anna Fabiánová | 11. 11. 2006 14:42

    Je to moc dobrý...a navíc se to dá i přetvořit...protože jsem neměla zakysku tak sem to udělala z vanilkovího jogurtu s rumem citronovou kurou a skořicovým cukrem....je to mňamka a mamka mě pochválila :D

  • bramborka | 5. 10. 2006 18:45

    Dělám je jako Johanka střídavě kakaové a světlé,jen musím dělat roládky minimálně tři.Vždy hned zmizí.

  • Johanka K | 31. 8. 2005 09:59

    Je to veľmi ľahučký a chutný dezert.Robievam ho aj tak, že striedam kakaové a bledé BeBe sušienky...potom to má efekt ako metrový koláč.

  • kapiii | 30. 8. 2005 16:10

    Odpovedet na otazku pani Jane. nejlepsi kysanou smetanu maji v Lidlu je dost husta! A dobra je tady zakysana smetana od ramy!

  • Jana | 30. 8. 2005 14:04

    Vypadá to skvěle, ale máte nějaký oblíbený druh té zakysané smetany? Někdy je krásně tuhá a jindy zas tak řídká, že kdybych tam přidala ještě rum, tak v tom můžu seušenky tak s bídou máčet, ale natírat v žádném případě! Poraďte prosím. Nebo čím event. zahustit, kdyby teklo. Díky

  • Lenka Dobešová | 30. 8. 2005 10:51

    Jo tak to je fakt dobrý !!! a ještě někdy be sušenky spojuji uvařeným vanilkovým pudinkem,dám trochu rumu,třeba i do jedné poloviny trochu kávy a to je něco.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Hnědý rum Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moučník alá tiramisu

Moučník alá tiramisu

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Řízky z hlívy

Řízky z hlívy

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

42
Klasická žemlovka
Klasická žemlovka
40
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
27
Houbový guláš
Houbový guláš
27
Super letní tvarohový koláč s ovocem
Super letní tvarohový…
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • BeBe roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact