• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bebe řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Bebe řezy II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 140
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bebe řezy II.
Bebe řezy II.
Bebe řezy II.
Bebe řezy II.
Bebe řezy II.
Bebe řezy II.
Bebe řezy II.
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 160
      g polohrubá mouka
    • prášek do pečiva 1/2
    • 3
      ks vanilkový pudink
    • 2
      balíček sušenky be-be kakaové
    • 1
      l mléko
    • 150
      g máslo
    • 160
      g cukr
    • 4
      ks vejce
  • Na polevu
    • 200
      g cukr
    • 100
      g máslo
    • 3
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme cukr a vejce a do směsi nasypeme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do pekáčku a pečeme do zhnědnutí.Zatím si připravíme z pudingů, mléka a másla směs, kterou nalijeme ještě na horké těsto a poklademe sušenkami bebe.Ty přelijeme polevou, kterou ušleháme z cukru, másla, kakaa, rumu a dvou lžic horké vody. Podáváme vychlazené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenicka111111 | 2. 6. 2018 20:20

    Nejlepší !!!

  • Angel13 | 21. 6. 2015 13:08

    Bunny - rozehřeješ máslo a přidáš pudink s mlékem....vanilkový cukr tam ani není :) ... jinak je vše popsaný normálně...dá se to pochopit

  • Bunny | 10. 4. 2015 23:00

    ted to děláme a asi jsem hloupej nebo nevím ale zdá se mi že to je trochu zmatený není ubec v postupu napsaný jak se má udělat to máslo s pudinkem nikdy jsem máslo s pudinkem nedělal a první vrstvu tam to taky není vypsaný a vanilkoví cukr není napsaný kam patří

  • smiley536 | 1. 4. 2015 11:07

    Viky - do těsta krupice a nahoru na polevu moučkový :) Výborné :-*

  • Viky | 24. 10. 2014 14:23

    Mohu se zeptat, jaký cukr jste použili ?

  • bajanaba | 29. 9. 2013 12:34

    my je máme rádi ještě s marmeládou, hotové těsto potřu a pak dám pudink :-)

  • Budru | 28. 9. 2013 09:05

    od včera se pěkně rozležely a jsou vynikající :-))

  • Hani | 4. 1. 2013 19:29

    :-* skvělé!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Svačina Večeře Pečení Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sušenky BE-BE Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Tvarohové smaženky jako dezert

Tvarohové smaženky jako dezert

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Sójové kostky na kari

Sójové kostky na kari

Luxusní tiramisu

Luxusní tiramisu

Dědovy škubánky na slano

Dědovy škubánky na slano

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Doporučujeme

25 minut
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem

Zapečené tortilly s brokolicí a…

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

91
Vepřové na pomerančích
Vepřové na pomerančích
54
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
52
Vánoční punč II.
Vánoční punč II.
21
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem
Zapečené tortilly s…
20
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude víc slušet a nezaplatíte ani korunu!

Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude víc slušet a nezaplatíte ani korunu!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Britský princ Andrew dostává rány ze záhrobí: Nezletilá oběť popsala orgie!

Britský princ Andrew dostává rány ze záhrobí: Nezletilá oběť popsala orgie!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Další doporučené recepty:

Bazalkový cous cous (kuskus)
Bazalkový cous cous (kuskus)
BBQ kuřecí s mangovou salsou
BBQ kuřecí s mangovou salsou
BBQ Stripsy
BBQ Stripsy
Bedly na kmíně
Bedly na kmíně
Béleše
Béleše
Belgické vafle
Belgické vafle
  • Recepty.cz
  • Bebe řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact