• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • BeBe buchta s jablky
Napište svůj komentář k receptu

BeBe buchta s jablky

autor: Uživatel (#-23938)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
BeBe buchta s jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 240
      g cukr
    • 8
      lžíce voda
    • 0,75
      balíček prášek do pečiva
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 150
      ml olej
    • 6
      ks jablka větší
    • 150
      g máslo
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      ks vanilkový pudink uvařené v 0.5 l mléka
    • 2
      balíček bb keksy kakaové
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Očištěná jablka nastrouháme nahrubo, nasypeme je do hrnce s rozpuštěnými 50 g másla, lžičkou skořice a trochou cukru a chvíli je podusíme, pak odstavíme.
2
Připravíme si těsto: vyšleháme vejce s cukrem, postupně přidáme ostatní ingredience a ušleháme do hladkého těsta.
3
Nalijeme ho na vymazaný, vysypaný plech a vložíme do vyhřáté trouby, kde ho pečeme při 180 °C. Když začíná růžovět, tak na něj natřeme jablečnou hmotu a necháme dopéct.
4
Pak uvaříme pudink, do ještě horkého vmícháme zbylý 100 g kousek másla a ještě za tepla ho nalijeme na upečenou buchtu.
5
Na pudink hned naskládáme Be-Be sušenky a navrch přijde čokoládová poleva.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bára | 25. 2. 2011 15:29

    Podle receptu jsem to i já, úplný začátečník, zvládla upéct a všem moc chutnalo!

  • boda39 | 29. 11. 2010 13:59

    moc dobre

  • D L | 14. 9. 2008 09:07

    Je vyborny ale nabuduce by som na spodnu piskotu pouzila cesto, ktore je uvedene v recepte "Zrave rezy" a tiez by som dala trosku viac jablk. Inak je mnam.

  • J.B. | 11. 2. 2008 11:37

    Zkusila jsem o víkendu a výsledek byl vynikající. Sice to bylo trošku pracné ale výborné. Rozdala jsem po příbuzných a všichni chválili. Manžel mě dokonce sprdnul že jsem mu toho doma moc nenechala (a to na sladký moc není :-)Určitě doporučuji.

  • Vlaďka Dary | 26. 1. 2008 16:54

    Množství cukru v receptu je odpovídající...ale ubrat nebo přidat ho můžete vždycky,chcete-li...

  • milena kubikova | 24. 1. 2008 16:21

    prosim je mnozstvo cukru, ktore ide do cesta adekvatne?

  • Anna | 21. 1. 2008 18:04

    Většinou z Be Be sušenek dělám nepečený moučník. tohle vypadá taky dobře.

  • Věra z Dc | 18. 1. 2008 12:59

    No to je ale pěkný recept :-)))) to zkusím. Chudák váha :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: BB keksy kakaové Čokoládová poleva Cukr Jablka Máslo Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořice Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Plněný vepřový řízek

Plněný vepřový řízek

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Cibulový koláč III.

Cibulový koláč III.

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Kynuté koláče od maminky

Kynuté koláče od maminky

Kuře pečené s rýží

Kuře pečené s rýží

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Gurmánská krkovička

Gurmánská krkovička

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

67
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
51
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
37
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
20
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
18
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • BeBe buchta s jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact