Nejjednodušší, žádný krém a uvařit pudink zvládne každý taťka.
2
Jednoduše na plech poklademe vrstvu sušenek, až do samého kraje i rohu, sušenky zakápeme po lžíci mlékem (aby se mléko dobře vpilo po celé ploše sušenky). Dáme vrstvu pudinku, aby byly zakryté. Postup opakujeme - sušenky, pudink, sušenky, končíme vrstvou pudinku - sušenky by jinak oschly. Necháme nejlépe 24 hodin uležet.
3
Krájíme pak na úhledné řezy, které před přímým podáváním můžeme ozdobit konzervovaným ovocem a šlehačkou ve spreji. Experimentovat můžete jak s kakaovým druhem sušenek třeba v prostřední vrstvě nebo s kakaovým pudinkem, jak je libo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana z VM
|7. 11. 2007 10:44
Nechápu, proč někdo dává trojku za tento bezvadný recept, opravila jsem to jedničkou.....
Jana z VM
|7. 11. 2007 10:43
Všechny tady uvedené varianty jsou bezva a stojí za vyzkoušení, je to lahoda velice rychle připravená !!
Lucie
|7. 11. 2007 09:46
Já zase slepuju Be-Be pudinkem "nastojato" a po asi dvouhodinovém rozležení v lednici krájím na šikmé řezy - je to vynikající, vypadá to efektně a nic neoschne.
Jana Melecká
|6. 11. 2007 21:56
Já jsem pod puding, BeBe a čokoládovou polevu použila cuketovoou buchtu s kakaem - je tady recept.Bylo to také výborné.
Světlana Čelechovská
|6. 11. 2007 13:01
...no a když naleješ pudink na obyčejný piškotový základ (těsto), na to Be-Be a ty poleješ čokoládou, tak ti strávníci "ruce urvou"....(ale to už je jiný recept...:-)))
lenka
|6. 11. 2007 10:44
Doporučila bych povrch moučníku polít čokoládovou polevou (čokoláda na vaření a máslo -podle potřeaby- rozpustit ve vodní lázni) a posypat kokosem.