• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Be-Be moučník po 106
Napište svůj komentář k receptu

Be-Be moučník po 106

autor: fafejt
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Be-Be moučník po 106
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      balíček sušenky be-be jemné
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      l mléko + pár lžic navíc
    • 1
      lžíce cukr krupice do pudinku

Postup přípravy receptu

1
Nejjednodušší, žádný krém a uvařit pudink zvládne každý taťka.
2
Jednoduše na plech poklademe vrstvu sušenek, až do samého kraje i rohu, sušenky zakápeme po lžíci mlékem (aby se mléko dobře vpilo po celé ploše sušenky). Dáme vrstvu pudinku, aby byly zakryté. Postup opakujeme - sušenky, pudink, sušenky, končíme vrstvou pudinku - sušenky by jinak oschly. Necháme nejlépe 24 hodin uležet.
3
Krájíme pak na úhledné řezy, které před přímým podáváním můžeme ozdobit konzervovaným ovocem a šlehačkou ve spreji. Experimentovat můžete jak s kakaovým druhem sušenek třeba v prostřední vrstvě nebo s kakaovým pudinkem, jak je libo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vrstvený moučník s marcipánem

Vrstvený moučník s marcipánem

Moučník s broskvemi a pudinkem

Moučník s broskvemi a pudinkem

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana z VM | 7. 11. 2007 10:44

    Nechápu, proč někdo dává trojku za tento bezvadný recept, opravila jsem to jedničkou.....

  • Jana z VM | 7. 11. 2007 10:43

    Všechny tady uvedené varianty jsou bezva a stojí za vyzkoušení, je to lahoda velice rychle připravená !!

  • Lucie | 7. 11. 2007 09:46

    Já zase slepuju Be-Be pudinkem "nastojato" a po asi dvouhodinovém rozležení v lednici krájím na šikmé řezy - je to vynikající, vypadá to efektně a nic neoschne.

  • Jana Melecká | 6. 11. 2007 21:56

    Já jsem pod puding, BeBe a čokoládovou polevu použila cuketovoou buchtu s kakaem - je tady recept.Bylo to také výborné.

  • Světlana Čelechovská | 6. 11. 2007 13:01

    ...no a když naleješ pudink na obyčejný piškotový základ (těsto), na to Be-Be a ty poleješ čokoládou, tak ti strávníci "ruce urvou"....(ale to už je jiný recept...:-)))

  • lenka | 6. 11. 2007 10:44

    Doporučila bych povrch moučníku polít čokoládovou polevou (čokoláda na vaření a máslo -podle potřeaby- rozpustit ve vodní lázni) a posypat kokosem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Syrové Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Mléko Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Nakládaný balkánský sýr III.

Nakládaný balkánský sýr III.

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Mandarinková mňamka

Mandarinková mňamka

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Jablečný koláč (buchta)

Jablečný koláč (buchta)

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

92
Halloumi z grilu na salátu
Halloumi z grilu na…
89
Cuketové těstoviny s ricottou a citronem
Cuketové těstoviny s…
69
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
44
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
42
Rybí koláčky na knedlíku
Rybí koláčky na knedlíku

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Be-Be moučník po 106
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact