Většího bažanta (nebo dva menší) omyjeme, osušíme a napovrchu i uvnitř potřeme nasekanými bylinkami a osolíme.
2
Prsíčka bažanta obložíme plátky slaniny a položíme ho do připraveného pekáčku nebo zapékací mísy, zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě (180°C) cca 45-60 minut (dle velikosti). Podléváme vínem a vývarem a přeléváme výpekem. Potom bažanta odklopíme, obložíme jablky, které jsme si připravili během pečení, a dopečeme doměkka a dozlatova.
3
Jablka oloupeme, odstraníme jádřince, pokrájíme na plátky, které opečeme na másle.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jesthan
|14. 7. 2013 14:05
Hey hey hey, take a gaendr at what' you've done http://fohcymiyr.com [url=http://brjjyr.com]brjjyr[/url] [link=http://xjdpfsfnycq.com]xjdpfsfnycq[/link]
Vito
|12. 7. 2013 08:08
Gee whiz, and I thohugt this would be hard to find out.