• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
Napište svůj komentář k receptu

Baštovní koláč

autor: bramborka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baštovní koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 4
      ks žloutek
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 2
      ks tučný tvaroh
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Vše zpracovat v těsto, na které dáme směs bílků a tvarohů, poklademe ovocem a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Rybízový koláč s tvarohem I.

Rybízový koláč s tvarohem I.

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Ostružinovomalinový ovesný koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evatp | 28. 2. 2015 11:04

    Koláč jsem upekla a i s marmeládou místo ovoce je výborný! Doporučuji! ;-)

  • evatp | 28. 2. 2015 10:11

    Tak to právě peču. Vypadá to slibně. Použila jsem celozrnnou mouku a třtinový cukr. Ovoce nemám ani zamražené, tak jsem na tvaroh udělala proužky marmelády. Je opravdu potřeba v receptu zmínit, že z bílků se vyšlehá sníh. Kdybych si nepřečetla nejdřív komentáře k tomuto receptu, tak bych to neudělala. =-O

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 26. 7. 2014 11:01

    Naprosto vynikající a osvěžující koláč. Velmi nám chutnal. Jen bych určitě upravila recept a uvedla, že bílky se mají první vyšlehat, než se budou míchat s tvarohem, aby nějaký začátečník kuchař nesplakal nad výsledkem :)

  • Fanfan | 14. 11. 2010 12:54

    Velmi dobré a rychlé... :-)

  • Jitka Malířová | 22. 7. 2010 22:32

    Ingredience na těsto je možno pouze zamíchat a rozetřítt na plech a potom nanést níplň. Těsto se neválí. Jima

  • Di - | 7. 3. 2010 09:37

    Kdysi jsem podobné těsto dělávala . Řekla bych, že se jen věe zamíchá a vylije.

  • Marie L. | 5. 3. 2010 15:03

    Žloutky se třou s cukrem? a je to lité těsto nebo pevné jako linecké.

  • Radka Křížová | 31. 7. 2009 09:35

    děkuju za recept,koláč je super. dělala jsem z meruněk nakrájených na měsíčky,které jsem dala na tvaroh. hlavně mě nadchla ta tvarohová nádivka,se sněhem je mnohem vlhčí a jemnější,než kdybych tam prskla jen rozmíchaný tvaroh.

  • Vlasta Kopová | 28. 7. 2009 08:41

    Koláček je mňam! Včera jsem upekla s rybízem, jablky a ořechy, bílků jsem dala asi o 2 víc, vůbec to nevadilo. Je velmi osvěžující:-))

  • Ivana Šajnová | 26. 7. 2009 19:26

    Tak jsem ho upekla,akorát místo polohrubé mouky jsem použila hladkou(protože polohrubá došla :)) a musím říct,že jsme ho s přítelem snědli ani ne za 3 hodinky,jaký byl vynikající.Super!!

  • Marika Vaculíková | 20. 4. 2008 21:30

    Moc děkuju za recept. Koláč je vynikající. Jednoduchý recept, pomáhat zvládli i moji synové, o to víc měli radost z výsledku.

  • licinka | 21. 2. 2008 10:47

    všem chutnalo a to nás na to skočilo 16 ( ovoce jsem dala pod i na tvaroh)

  • licinka | 20. 2. 2008 14:43

    dnes to zkusím na dodání Ca kostem to vypadá dobře!!c

  • Radka | 16. 1. 2008 18:53

    Je to opravdu moc dobre, jen jeden maly zlepsovacek, dala bych to ovoce pod ten snih s tvarohem.

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 19:03

    tak to je bomba moc dobrej a rychlej proste super!!!!!!!!!!!!!!

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 08:55

    dnes ho zkusim pak napisu jak chutnal ale rekla bych ze bude skvelej...

  • Jana Kalusová | 7. 7. 2007 15:53

    Recept se mi velmi zamlouvá a taky není náročný.Včera jsem ten koláč upekla a jsem velmi spokojená-no samozdřejmě ne jenom já, opravdu výborný. Akorát příště místo tvarohu v alobalu/ musela jsem přidat trošku mléka / radši použiji ve vaničce je přeceky trošinku řidší.

  • bramborka | 2. 2. 2007 20:16

    Promiňte,měla jsem rovnou napsat,že se ty bílky vyšlehají na sníh a smíchají s tvarohem.Cukr samozřejmě můžete přidat podle chuti.

  • Irena Klasová | 2. 2. 2007 13:48

    A ty bílky se míchají s tvarohem?Nebo se dají nejdříve bílky a na to rozmíchaný tvaroh?

  • Leňule | 2. 2. 2007 13:35

    Vypadá to velmi slibně, ale nepatří do těch bílků a tvarohu alespoň nějaký cukr???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tučný tvaroh Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krůtí pečeně

Plněná krůtí pečeně

Dušené vepřové v zelí

Dušené vepřové v zelí

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

107
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
17
Rychle, zdravě a chutně losos
Rychle, zdravě a chutně…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Trable před koncertem: Sebastiana Navrátila trápí zranění!

Trable před koncertem: Sebastiana Navrátila trápí zranění!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Barevný zelný salát se zeleninou
Barevný zelný salát se zeleninou
Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách
Barvená velikonoční vejce v cibulových…
Baskické kuře
Baskické kuře
Bat, salát ze zelené čočky
Bat, salát ze zelené čočky
Batátová polévka s cizrnou
Batátová polévka s cizrnou
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact