• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
Napište svůj komentář k receptu

Baštovní koláč

autor: bramborka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baštovní koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 4
      ks žloutek
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 2
      ks tučný tvaroh
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Vše zpracovat v těsto, na které dáme směs bílků a tvarohů, poklademe ovocem a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Rybízový koláč s tvarohem I.

Rybízový koláč s tvarohem I.

Fitness jogurtový koláč nepečený

Fitness jogurtový koláč nepečený

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evatp | 28. 2. 2015 11:04

    Koláč jsem upekla a i s marmeládou místo ovoce je výborný! Doporučuji! ;-)

  • evatp | 28. 2. 2015 10:11

    Tak to právě peču. Vypadá to slibně. Použila jsem celozrnnou mouku a třtinový cukr. Ovoce nemám ani zamražené, tak jsem na tvaroh udělala proužky marmelády. Je opravdu potřeba v receptu zmínit, že z bílků se vyšlehá sníh. Kdybych si nepřečetla nejdřív komentáře k tomuto receptu, tak bych to neudělala. =-O

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 26. 7. 2014 11:01

    Naprosto vynikající a osvěžující koláč. Velmi nám chutnal. Jen bych určitě upravila recept a uvedla, že bílky se mají první vyšlehat, než se budou míchat s tvarohem, aby nějaký začátečník kuchař nesplakal nad výsledkem :)

  • Fanfan | 14. 11. 2010 12:54

    Velmi dobré a rychlé... :-)

  • Jitka Malířová | 22. 7. 2010 22:32

    Ingredience na těsto je možno pouze zamíchat a rozetřítt na plech a potom nanést níplň. Těsto se neválí. Jima

  • Di - | 7. 3. 2010 09:37

    Kdysi jsem podobné těsto dělávala . Řekla bych, že se jen věe zamíchá a vylije.

  • Marie L. | 5. 3. 2010 15:03

    Žloutky se třou s cukrem? a je to lité těsto nebo pevné jako linecké.

  • Radka Křížová | 31. 7. 2009 09:35

    děkuju za recept,koláč je super. dělala jsem z meruněk nakrájených na měsíčky,které jsem dala na tvaroh. hlavně mě nadchla ta tvarohová nádivka,se sněhem je mnohem vlhčí a jemnější,než kdybych tam prskla jen rozmíchaný tvaroh.

  • Vlasta Kopová | 28. 7. 2009 08:41

    Koláček je mňam! Včera jsem upekla s rybízem, jablky a ořechy, bílků jsem dala asi o 2 víc, vůbec to nevadilo. Je velmi osvěžující:-))

  • Ivana Šajnová | 26. 7. 2009 19:26

    Tak jsem ho upekla,akorát místo polohrubé mouky jsem použila hladkou(protože polohrubá došla :)) a musím říct,že jsme ho s přítelem snědli ani ne za 3 hodinky,jaký byl vynikající.Super!!

  • Marika Vaculíková | 20. 4. 2008 21:30

    Moc děkuju za recept. Koláč je vynikající. Jednoduchý recept, pomáhat zvládli i moji synové, o to víc měli radost z výsledku.

  • licinka | 21. 2. 2008 10:47

    všem chutnalo a to nás na to skočilo 16 ( ovoce jsem dala pod i na tvaroh)

  • licinka | 20. 2. 2008 14:43

    dnes to zkusím na dodání Ca kostem to vypadá dobře!!c

  • Radka | 16. 1. 2008 18:53

    Je to opravdu moc dobre, jen jeden maly zlepsovacek, dala bych to ovoce pod ten snih s tvarohem.

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 19:03

    tak to je bomba moc dobrej a rychlej proste super!!!!!!!!!!!!!!

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 08:55

    dnes ho zkusim pak napisu jak chutnal ale rekla bych ze bude skvelej...

  • Jana Kalusová | 7. 7. 2007 15:53

    Recept se mi velmi zamlouvá a taky není náročný.Včera jsem ten koláč upekla a jsem velmi spokojená-no samozdřejmě ne jenom já, opravdu výborný. Akorát příště místo tvarohu v alobalu/ musela jsem přidat trošku mléka / radši použiji ve vaničce je přeceky trošinku řidší.

  • bramborka | 2. 2. 2007 20:16

    Promiňte,měla jsem rovnou napsat,že se ty bílky vyšlehají na sníh a smíchají s tvarohem.Cukr samozřejmě můžete přidat podle chuti.

  • Irena Klasová | 2. 2. 2007 13:48

    A ty bílky se míchají s tvarohem?Nebo se dají nejdříve bílky a na to rozmíchaný tvaroh?

  • Leňule | 2. 2. 2007 13:35

    Vypadá to velmi slibně, ale nepatří do těch bílků a tvarohu alespoň nějaký cukr???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tučný tvaroh Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé tvarohové koblížky

Rychlé tvarohové koblížky

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Africké kari

Africké kari

Perník s jablky 2

Perník s jablky 2

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Hroznové smoothie

Hroznové smoothie

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

139
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
120
Zeleninový salát s medvědím česnekem a vejci
Zeleninový salát s…
95
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
72
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
60
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Zasnoubená Kamila Nývltová: Pochlubila se budoucí syrskou rodinou!

Zasnoubená Kamila Nývltová: Pochlubila se budoucí syrskou rodinou!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Barevný zelný salát se zeleninou
Barevný zelný salát se zeleninou
Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách
Barvená velikonoční vejce v cibulových…
Baskické kuře
Baskické kuře
Bat, salát ze zelené čočky
Bat, salát ze zelené čočky
Batátová polévka s cizrnou
Batátová polévka s cizrnou
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact