• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bašta
Napište svůj komentář k receptu

Bašta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bašta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřové maso
    • 1
      ks bílé zelí
    • 4
      ks cibule 3-4
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 1
      lžíce sůl raději méně
    • omáčka cikánská, nebo čertovská

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájet na nudličky, cibuli na drobno, maso na kostičky. Ostatní suroviny se smíchají dohromady s masem, zelím a cibulí v pekáči, přiklopí se a dá do trouby a dusí se asi 20 minut. Poté odklopit, promíchat a peče se do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená bašta

Zapečená bašta

Kroupová či pohanková bašta

Kroupová či pohanková bašta

Atreyova Bašta

Atreyova Bašta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:58

    Jo, a podávala by som k tomu iba chlieb, kapusta bravčové najlepšie s chlebíkom:))))

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:57

    Teda neviem, nie je hlávka zelí ako hlávka zelí. Vidíte podľa veľkosti, koľko pre rodinu potrebujete a toľko narežete. Kapusta pri tepelnej úprave sa objemovo zmenší, s tým treba počítať. Po 2 hodinách pečenia na kocky narezané bravčové mäso nemôže byť tvrdé. Ak ste ho mali vysušené, tekutiny málo, tak ste ho dusili pri veľmi vysokej teplote. Stačí jedlo dusiť prikryté dlhšie a odkryť na psledných 10-15 minút. Duste pri strednej teplote. Ale to technika pečenia, nie chyba receptu. Ja by som z tohto receptu vynechala akurát sójovú omáčku, nepasuje mi do kapustového , rýdzo nášho jedla. Ale inak je to jedlo veľmi dobré, varené v jednom, takmer bez práce.

  • Mila Tischer | 25. 3. 2009 13:24

    Tak jsem delala v nedeli, a musim rict, ze nam to nikomu vubec nechutnalo. Hlavky zeli jsem dala polovicku, protoze uz pri nakrajene pulce zeli prepadavalo z pekace, jak ho bylo hodne. Maso jsem mela celkem asi 2 hodiny v troube, maso absolutne tvrde, vyschle, i kdyz to zezacatku vsechno plavalo ve velkem mnozctvi stavy ze zeli. Chutove tam byl nejvic citit ten kecup. Bohuzel, uz to delat nebudu, protoze nevim, jak bych se mela vyhnout tomu "tvrdemu" masu!

  • Kateřina Morová | 26. 11. 2008 12:18

    Ahoj Sylvo nejlepší jsou hranolky, jelikož my je nemusíme, tak je k tomu dobrá rýže.

  • Sylva P. | 26. 11. 2008 10:46

    Jaká příloha by k tomu byla nejlepší?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Grilovací koření Kari Kečup - jemný Omáčka Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Poctivá zelňačka

Poctivá zelňačka

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Makové koláčky

Makové koláčky

Muffiny s čokoládou

Muffiny s čokoládou

Papriková smetanová omáčka

Papriková smetanová omáčka

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Mandle v pánvi pražené

Mandle v pánvi pražené

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

125
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
112
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
99
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
64
Kuřecí salát s vejci
Kuřecí salát s vejci
63
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Vondráčková s bijcem Polívkou: Jsou ještě vůbec spolu?! Vyhýbavé odpovědi a žádné společné akce!

Vondráčková s bijcem Polívkou: Jsou ještě vůbec spolu?! Vyhýbavé odpovědi a žádné společné akce!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

  • Recepty.cz
  • Bašta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact