• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bašta
Napište svůj komentář k receptu

Bašta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bašta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřové maso
    • 1
      ks bílé zelí
    • 4
      ks cibule 3-4
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 1
      lžíce sůl raději méně
    • omáčka cikánská, nebo čertovská

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájet na nudličky, cibuli na drobno, maso na kostičky. Ostatní suroviny se smíchají dohromady s masem, zelím a cibulí v pekáči, přiklopí se a dá do trouby a dusí se asi 20 minut. Poté odklopit, promíchat a peče se do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená bašta

Zapečená bašta

Kroupová či pohanková bašta

Kroupová či pohanková bašta

Atreyova Bašta

Atreyova Bašta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:58

    Jo, a podávala by som k tomu iba chlieb, kapusta bravčové najlepšie s chlebíkom:))))

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:57

    Teda neviem, nie je hlávka zelí ako hlávka zelí. Vidíte podľa veľkosti, koľko pre rodinu potrebujete a toľko narežete. Kapusta pri tepelnej úprave sa objemovo zmenší, s tým treba počítať. Po 2 hodinách pečenia na kocky narezané bravčové mäso nemôže byť tvrdé. Ak ste ho mali vysušené, tekutiny málo, tak ste ho dusili pri veľmi vysokej teplote. Stačí jedlo dusiť prikryté dlhšie a odkryť na psledných 10-15 minút. Duste pri strednej teplote. Ale to technika pečenia, nie chyba receptu. Ja by som z tohto receptu vynechala akurát sójovú omáčku, nepasuje mi do kapustového , rýdzo nášho jedla. Ale inak je to jedlo veľmi dobré, varené v jednom, takmer bez práce.

  • Mila Tischer | 25. 3. 2009 13:24

    Tak jsem delala v nedeli, a musim rict, ze nam to nikomu vubec nechutnalo. Hlavky zeli jsem dala polovicku, protoze uz pri nakrajene pulce zeli prepadavalo z pekace, jak ho bylo hodne. Maso jsem mela celkem asi 2 hodiny v troube, maso absolutne tvrde, vyschle, i kdyz to zezacatku vsechno plavalo ve velkem mnozctvi stavy ze zeli. Chutove tam byl nejvic citit ten kecup. Bohuzel, uz to delat nebudu, protoze nevim, jak bych se mela vyhnout tomu "tvrdemu" masu!

  • Kateřina Morová | 26. 11. 2008 12:18

    Ahoj Sylvo nejlepší jsou hranolky, jelikož my je nemusíme, tak je k tomu dobrá rýže.

  • Sylva P. | 26. 11. 2008 10:46

    Jaká příloha by k tomu byla nejlepší?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Grilovací koření Kari Kečup - jemný Omáčka Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Olejové koláčky naší babičky

Olejové koláčky naší babičky

Rychlá čína

Rychlá čína

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným…
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Čevapčiči po našem
Čevapčiči po našem
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Strach o Bolka Polívku (76): Kolaps během představení! Odvezla ho záchranka

Strach o Bolka Polívku (76): Kolaps během představení! Odvezla ho záchranka

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Bašta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact