• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bašta
Napište svůj komentář k receptu

Bašta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bašta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřové maso
    • 1
      ks bílé zelí
    • 4
      ks cibule 3-4
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 1
      lžíce sůl raději méně
    • omáčka cikánská, nebo čertovská

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájet na nudličky, cibuli na drobno, maso na kostičky. Ostatní suroviny se smíchají dohromady s masem, zelím a cibulí v pekáči, přiklopí se a dá do trouby a dusí se asi 20 minut. Poté odklopit, promíchat a peče se do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená bašta

Zapečená bašta

Kroupová či pohanková bašta

Kroupová či pohanková bašta

Atreyova Bašta

Atreyova Bašta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:58

    Jo, a podávala by som k tomu iba chlieb, kapusta bravčové najlepšie s chlebíkom:))))

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:57

    Teda neviem, nie je hlávka zelí ako hlávka zelí. Vidíte podľa veľkosti, koľko pre rodinu potrebujete a toľko narežete. Kapusta pri tepelnej úprave sa objemovo zmenší, s tým treba počítať. Po 2 hodinách pečenia na kocky narezané bravčové mäso nemôže byť tvrdé. Ak ste ho mali vysušené, tekutiny málo, tak ste ho dusili pri veľmi vysokej teplote. Stačí jedlo dusiť prikryté dlhšie a odkryť na psledných 10-15 minút. Duste pri strednej teplote. Ale to technika pečenia, nie chyba receptu. Ja by som z tohto receptu vynechala akurát sójovú omáčku, nepasuje mi do kapustového , rýdzo nášho jedla. Ale inak je to jedlo veľmi dobré, varené v jednom, takmer bez práce.

  • Mila Tischer | 25. 3. 2009 13:24

    Tak jsem delala v nedeli, a musim rict, ze nam to nikomu vubec nechutnalo. Hlavky zeli jsem dala polovicku, protoze uz pri nakrajene pulce zeli prepadavalo z pekace, jak ho bylo hodne. Maso jsem mela celkem asi 2 hodiny v troube, maso absolutne tvrde, vyschle, i kdyz to zezacatku vsechno plavalo ve velkem mnozctvi stavy ze zeli. Chutove tam byl nejvic citit ten kecup. Bohuzel, uz to delat nebudu, protoze nevim, jak bych se mela vyhnout tomu "tvrdemu" masu!

  • Kateřina Morová | 26. 11. 2008 12:18

    Ahoj Sylvo nejlepší jsou hranolky, jelikož my je nemusíme, tak je k tomu dobrá rýže.

  • Sylva P. | 26. 11. 2008 10:46

    Jaká příloha by k tomu byla nejlepší?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Grilovací koření Kari Kečup - jemný Omáčka Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Káva Tiramisu

Káva Tiramisu

Piškotová roláda s nutellou

Piškotová roláda s nutellou

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

Jablkové řezy V.

Jablkové řezy V.

Bublanina do hrníčku

Bublanina do hrníčku

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Indický chléb (Naan / Chapati)

Indický chléb (Naan / Chapati)

Pečené kuřecí žaludky

Pečené kuřecí žaludky

Doporučujeme

20 minut
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

220
Dýňová tortila
Dýňová tortila
194
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
139
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
77
Máslové řízky
Máslové řízky
56
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

  • Recepty.cz
  • Bašta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact