• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Barevný (nejen) zeleninový pekáček
Napište svůj komentář k receptu

Barevný (nejen) zeleninový pekáček

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevný (nejen) zeleninový pekáček
Barevný (nejen) zeleninový pekáček
Barevný (nejen) zeleninový pekáček
Barevný (nejen) zeleninový pekáček
Barevný (nejen) zeleninový pekáček
Barevný (nejen) zeleninový pekáček
Barevný (nejen) zeleninový pekáček
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 1,50
      lžíce olej
    • 500
      g cuketa mladá, neloupaná, cca
    • 250
      g paprika - barevná, na nudličky pokrájená, cca
    • 2
      stroužek česnek nasekaný
    • 200
      g rajčata oloupaná pokrájená, cca
    • tymián dle chuti
    • bazalka dle chuti
    • sůl a pepř dle chuti
    • 200
      g uzeniny : klobása, slanina... cca
    • 100
      g sýr dle chuti: Niva, Gouda, Hermelín... cca

Postup přípravy receptu

1
Dno pekáčku pokapeme olejem a nasypeme do něj v nízké vrstvě směs pokrájené zeleniny, uzeniny a bylinek. Místo bylinek můžeme použít Adžika koření nebo čubricu. Dáme péct do předehřáté trouby na 200 stupňů, po 20-25 minutách opatrně promícháme, posypeme sýrem a dopečeme do rozpečení sýru.
2
Podáváme s pečivem, rýží, bramborem, těstovinami, v palačinkách naslano...
3
Do směsi můžeme přidat i pokrájený lilek.
4
Pokud vynecháme zeleninu, máme výborný vegetariánský pokrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bohatý pekáček s masem a květákem

Bohatý pekáček s masem a květákem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze zeleniny Ze sýra Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cuketa Olej Paprika Rajčata oloupaná Sůl Sýr Tymián Uzeniny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jáhlová polévka s houbami

Jáhlová polévka s houbami

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Hrníčková buchta

Hrníčková buchta

Čokoládové buchtičky s čokoládovým pudinkem

Čokoládové buchtičky s čokoládovým…

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Doporučujeme

60 minut
Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

29
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Jahodové řezy od Bláži
Jahodové řezy od Bláži
20
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
18
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Půl roku po smrti Aničky Slováčkové (†29): Dočkala se místa odpočinku! S momentkou, kdy byla šťastná…

Půl roku po smrti Aničky Slováčkové (†29): Dočkala se místa odpočinku! S momentkou, kdy byla šťastná…

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Další doporučené recepty:

Barevné pomazánky - Brokolicová
Barevné pomazánky - Brokolicová
Barevné pomazánky - z červené řepy
Barevné pomazánky - z červené řepy
Barevné tandoori maso - minutka
Barevné tandoori maso - minutka
Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Barevný kuskusový salát
Barevný kuskusový salát
Barevný ovocný salát
Barevný ovocný salát
  • Recepty.cz
  • Barevný (nejen) zeleninový pekáček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact