Mně tento recept chutnal, příteli moc ne, přišlo mu to suché. Myslím, že paní Samcová to přidáním rajčatové omáčky vylepšila tím správným směrem. Připravovala jsem bez surimi tyčinek (snažíme se nejíst moc surovin napuštěných chemií) a jako sýr jsem použila cheddar, ale myslím si, že se k tomu moc nehodil, příště bych volila spíš goudu.
Já jsem byla moc spokojená, chutnalo mi to. Jen to mé čtení receptů... Přehlédla jsem, že jsou fazole ve slaném nálevu a dala jsem své oblíbené v rajčatové omáčce. Ale samozřejmě i ty jsou v tom výborné, přidala jsem i trochu provensálských bylinek. Jen mi trochu chybělo, že není uvedené množství, alespoň u kuskusu. Neměla jsem odhad a dala ho trochu víc, ale nevadilo to (měla jsem oběd na 2 dny). Taky mám ráda kuskus připravovaný s vývarem. Díky za receptík. Zdravím. Ivana
já kuskus ze začátku taky moc nemusela,ale stačí to jen dobře okořenit a přidat trošku másla(hodně dělá i to,že se zalije vývarem a ne jen vodou) a je to výborná,rychlá příloha
mě kuskus moc nenadchl-asi ho neumím připravit-tento recept neznám,tak ho zkusím a uvidím -třebas mě kuskus zachutná.
Mňam, tak tohle zní dobře, dávám do oblíbených a určo zkusím :-)