• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Barevný knedlík
Napište svůj komentář k receptu

Barevný knedlík

autor: Horklice
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevný knedlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks brambory
    • 4
      ks rohlík
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks mrkev
    • pažitka
    • petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Vše promícháme, uděláme kulaté knedlíky, které vaříme v osolené vodě cca 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevný salát

Barevný salát

Barevný ovocný salát

Barevný ovocný salát

Barevný kuskusový salát

Barevný kuskusový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • venyss venyss | 30. 7. 2009 17:25

    Michaelo, já také dělám z nových brambor knedlíky. Ať už klasické bramborové, nebo i od paní Di chodské a žádný problém v tom nevidím. To bych musela přes léto vypustit bramborové knedlíky a moji kluci milují špenát,takže knedlíky z nových brambor a proč ne?

  • Michaela Linhartová | 30. 7. 2009 11:06

    Paní Di, vy děláte z nových brambor knedlíky? To je škoda. To radši zkuste nové brambory s tvarohem (na strouhání). Já si počkám až na podzim na brambory, z kterých se už dájí dělat knedlíky.Já knedlíky dělám na páře... tzn. že dám do kastrolu vodu a přikreju to utěrkou, kterou přivážu provázkem a na to dám knedlík houskový. A bramborový ten zabalím do utěrky a vařím v horké vodě.Jinak je to zvláštní dělat ze syrových brambor knedlíky, tak vyzkouším a písnu.

  • Anonym | 13. 12. 2007 16:25

    a dá se to vůbec žrát?

  • Di | 7. 10. 2007 19:40

    Iveto, knedlíky tohoto typu se nejlépe uvaří v páře - také se mi léta rozvářely, alespoň první várka. Dobré je také dát na jednu bramboru a rohlík ještě lžíci polohrubé mouky a koule obalit v hladké mouce. Pařák je třeba pomastit. Knedlíky dělám zvláště z nových brambor, které hodně pouští vodu (neslévám) a přidávám tvrdé kostičky rohlíku. Hmotu udusám a nechám hodinu odpočinout.

  • Iveta Steidlová | 7. 10. 2007 14:26

    mě se to hned rozvařilo, má se to dávat do studené nebo do vařící vody? Děkuji Iveta

  • Táňa | 10. 9. 2007 17:05

    velmi dobré

  • Lenka S | 4. 8. 2007 13:30

    Dnes jsme měli k obědu, dobré a hezké! Oceňuji hlavně rychlou nenáročnou přípravu. Vaříla jsem je v páře.

  • Martina Horklová | 9. 5. 2006 01:38

    Rohlíky se namáčet nemusí, já je někdy trošinku polévám rozpuštěným máslem - hold, zdravé to není, ale je to dobrý :-)) Ale nemusí to být.

  • Hana | 8. 5. 2006 20:44

    Prosím o radu, ty rohlíky se mají asi namocit, nebo stačí voda co pustí brambory? Děkuji.

  • Martina Horklová | 4. 5. 2006 11:48

    Přesně tak, je to prostě knedlík jako příloha, takže uvařte k němu něco dobrého - např. pečené kuře ala kachna a zelí nebo omáčku, dobrou chuť.

  • Anonym | 4. 5. 2006 10:00

    Je zařazený v kategorii přílohy, tak předpokládám, že ano.

  • Tereza Jarčušková | 4. 5. 2006 09:53

    Podávame ako prílohu ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Mrkev Pažitka Petrželka Rohlík Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí řízky

Telecí řízky

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Koláč inspirován tiramisu

Koláč inspirován tiramisu

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle

Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

79
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
76
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
53
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…
30
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Barevný knedlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact