• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Barevný knedlík
Napište svůj komentář k receptu

Barevný knedlík

autor: Horklice
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevný knedlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks brambory
    • 4
      ks rohlík
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks mrkev
    • pažitka
    • petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Vše promícháme, uděláme kulaté knedlíky, které vaříme v osolené vodě cca 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevný salát

Barevný salát

Barevný ovocný salát

Barevný ovocný salát

Barevný kuskusový salát

Barevný kuskusový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • venyss venyss | 30. 7. 2009 17:25

    Michaelo, já také dělám z nových brambor knedlíky. Ať už klasické bramborové, nebo i od paní Di chodské a žádný problém v tom nevidím. To bych musela přes léto vypustit bramborové knedlíky a moji kluci milují špenát,takže knedlíky z nových brambor a proč ne?

  • Michaela Linhartová | 30. 7. 2009 11:06

    Paní Di, vy děláte z nových brambor knedlíky? To je škoda. To radši zkuste nové brambory s tvarohem (na strouhání). Já si počkám až na podzim na brambory, z kterých se už dájí dělat knedlíky.Já knedlíky dělám na páře... tzn. že dám do kastrolu vodu a přikreju to utěrkou, kterou přivážu provázkem a na to dám knedlík houskový. A bramborový ten zabalím do utěrky a vařím v horké vodě.Jinak je to zvláštní dělat ze syrových brambor knedlíky, tak vyzkouším a písnu.

  • Anonym | 13. 12. 2007 16:25

    a dá se to vůbec žrát?

  • Di | 7. 10. 2007 19:40

    Iveto, knedlíky tohoto typu se nejlépe uvaří v páře - také se mi léta rozvářely, alespoň první várka. Dobré je také dát na jednu bramboru a rohlík ještě lžíci polohrubé mouky a koule obalit v hladké mouce. Pařák je třeba pomastit. Knedlíky dělám zvláště z nových brambor, které hodně pouští vodu (neslévám) a přidávám tvrdé kostičky rohlíku. Hmotu udusám a nechám hodinu odpočinout.

  • Iveta Steidlová | 7. 10. 2007 14:26

    mě se to hned rozvařilo, má se to dávat do studené nebo do vařící vody? Děkuji Iveta

  • Táňa | 10. 9. 2007 17:05

    velmi dobré

  • Lenka S | 4. 8. 2007 13:30

    Dnes jsme měli k obědu, dobré a hezké! Oceňuji hlavně rychlou nenáročnou přípravu. Vaříla jsem je v páře.

  • Martina Horklová | 9. 5. 2006 01:38

    Rohlíky se namáčet nemusí, já je někdy trošinku polévám rozpuštěným máslem - hold, zdravé to není, ale je to dobrý :-)) Ale nemusí to být.

  • Hana | 8. 5. 2006 20:44

    Prosím o radu, ty rohlíky se mají asi namocit, nebo stačí voda co pustí brambory? Děkuji.

  • Martina Horklová | 4. 5. 2006 11:48

    Přesně tak, je to prostě knedlík jako příloha, takže uvařte k němu něco dobrého - např. pečené kuře ala kachna a zelí nebo omáčku, dobrou chuť.

  • Anonym | 4. 5. 2006 10:00

    Je zařazený v kategorii přílohy, tak předpokládám, že ano.

  • Tereza Jarčušková | 4. 5. 2006 09:53

    Podávame ako prílohu ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Mrkev Pažitka Petrželka Rohlík Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Tiramisu s banánem

Tiramisu s banánem

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Slunečnicový chléb domácí

Slunečnicový chléb domácí

Chřest na másle

Chřest na másle

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

229
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
91
Jablečný bread cake
Jablečný bread cake
73
Pizza v trojobalu
Pizza v trojobalu
58
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
52
Batáty s cizrnou a brokolicí
Batáty s cizrnou a…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Barevný knedlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact