• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g těstoviny barevné
    • tvrdý sýr
    • 1
      stroužek česnek
    • cibule
    • neapolská omáčka (da marco)
    • kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Do vroucí vody dáme těstoviny, a mezitím oloupeme a najemno nakrájíme cibulku, na pánvičce rozpálíme trochu oleje a dáme do ní cibuli. Až cibule změkne, nalejeme do pánvičky neapolskou omáčku a přidáme trošičku kečupu. Po pěti min. dáme do omáčky vymačkaný česnek. Když máme chvilinku čas, nastrouháme tvrdý sýr.
2
Slejeme těstoviny a přestaneme ohřívat omáčku.
3
Sýr nasypeme nakonec na talíř s těstovinami a omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Barevné knedlíky

Barevné knedlíky

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Poschtak | 30. 1. 2011 21:08

    Fajn, asi sem přidám recept na fazole z plechovky, je na nich asi stejně vaření...

  • Elizaveta Makki | 2. 3. 2008 08:56

    Úplně obyčejný, rychlý recept. Dělám ho už dlouho, ale s mnohem kvalitnější omáčkou Prima Kuchina a s barevnými těstovinami jedině od Panzani. Rodina mi to ale stejně moc nejí, a manžel říká, že nemá rád "moc netučnou stravu". Lepší mi opravdu přišly ty plátky s dukátky a nivovou omáčkou.

  • Eva z Prahy | 1. 3. 2008 21:41

    Recept je to skvělý, ale já moc nedůvěřuji omáčkám z obchodu, proto když už jí koupím, přidávám 2-3 rajčata.

  • Mandy | 28. 10. 2006 22:58

    GOOD :o)

  • Jaromír :-) | 26. 8. 2006 08:18

    Je to docela dobré. Musím si to chválit

  • Mirek Kozina | 29. 3. 2006 20:03

    Já jsem sem psal snad třikrát a nikdy mi to sem nedali!! Tak teď sem můj příspěvek snad dáte!! Sice tu nemáte napsáno, za jak dlouho jídlo připravujete a počet porcí, ale to nevadí, protože tohle jídlo je super, hlavně k večeři. Ale trvá mi asi půl hodiny než takový článek napíšu, protože tenhle počítač mám teprve dva dny.

  • King Koros | 24. 3. 2006 21:09

    Jo. Naprosto souhlasím s ostatními. Good dinner (dobrá večeře) s těmito těstovinami.

  • Rišo | 23. 3. 2006 17:46

    Tohle jídlo jsem zkusil a je doopravdy super.

  • Vlasta | 23. 3. 2006 17:41

    Bomba! Teď jsme si to dali k večeři. Nejdřív jsem tomu moc nedůvěřovala. Manžel to tu našel a protože má rád těstoviny, chtěl to po mě uvařit. Všechno i sám nakoupil. No, abych pravdu řekla, myslela jsem si, že to můj muž bude jíst sám... Ale jak to z té pánvičky zavonělo, tak jsem se rozhodla, že to tedy ochutnám. No a fakt jsem si musela Váš recep pochvalovat. Měli by ho dát do deseti TOP receptů. A taky tady vidím samé chválné komentáře. Skvělá večeře. Vlasta

  • Jana | 21. 3. 2006 20:59

    Celkem dobré jídlo.

  • Ilona Kosatarková | 21. 3. 2006 19:57

    Hledala jsem jiné Vaše recepty a našla jsem ty kuřecí plátky s nivou a bramborovými dukátky. Hm.. Celkem dobrý, ale toto jídlo je lepší.

  • Leana F. | 20. 3. 2006 20:34

    Super jídlo. Udělala jsem "Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou", když k nám přijela návštěva. Každý se ptal, kde jsem tento výborný recept viděla. Jednou jsem to zkusila s makarony a nebylo to ono.

  • Dalibor | 20. 3. 2006 20:25

    My toto chutné jídlo také připravujeme. Nikdy nás ale nenapadlo, udělat to s barevnými těstovinami. Děláme ho s omáčkou značky Buitoni - jako p.Andrea. Proto jsme zkusili Váš recept s omáčkou zn. DA MARCO(koupili jsme ji v Plusu) a byl moc chutný, možná i lepší než ten s normál. těstovinami.

  • Andrea | 19. 3. 2006 20:11

    My takto pripravujeme omáčku na špagety vždy, keď sa jedná o Neapolské špagety a do už hotovej omáčky (zn. Buitoni - predpokladám, že sú všetky rovnaké, líšia sa len cenou…). Keďže všetky hotové omáčky sú pomerne kyslé (a nadmerne slané), pridávame trochu kryštálového cukru. Niekedy (pre obmenu) tiež rajčiny pokrájané na drobné kocky (taktiež z konzervy), trochu oregana event. Salsa brava (španielska štipľavá rajčinová omáčka, niečo na spôsob Pikantného kečupu, ale bez cukru – typického na Patatas bravas).

  • Ilona Kosatarková | 19. 3. 2006 14:09

    Dobrý den, Katko, Váš recept je geniální. Mím dětem to moc chutnalo a neustále to chtějí dělat. Už jeden recept od Vás jsem zkoušela dělat a byl výborný! Nechcete sem napsat ještě nějaký? Když tak napište na e-mail: Kosatarkova.i@centrum.cz

  • Marcela Dvořáčková | 19. 3. 2006 08:22

    Já a můj manžel, nevíme co už vařit nového a tak jsme zkusili Váš recept a jelikož máme moc rádi takové omáčky, moc nám chutnalo. Manžel si to velice pochvaloval a říkal, abych Vám tady něco napsala. Snad se nebudete zlobit, ale do Vašeho receptu jsme si ještě přidali kousky kuřecího masa a byla to bomba!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Neapolská omáčka (Da Marco) Olej Těstoviny Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Béřovický králík

Béřovický králík

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Jahodový likér

Jahodový likér

Ovocno-tvarohový koláč

Ovocno-tvarohový koláč

Brambory na paprice jako příloha

Brambory na paprice jako příloha

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Kořeněná panenka ve slanině

Kořeněná panenka ve slanině

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
15
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
14
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Roxette exkluzivně o svém návratu: Praha je vždy lahůdka! Per zavzpomínal na Ivana Hlinku

Roxette exkluzivně o svém návratu: Praha je vždy lahůdka! Per zavzpomínal na Ivana Hlinku

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact