• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g těstoviny barevné
    • tvrdý sýr
    • 1
      stroužek česnek
    • cibule
    • neapolská omáčka (da marco)
    • kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Do vroucí vody dáme těstoviny, a mezitím oloupeme a najemno nakrájíme cibulku, na pánvičce rozpálíme trochu oleje a dáme do ní cibuli. Až cibule změkne, nalejeme do pánvičky neapolskou omáčku a přidáme trošičku kečupu. Po pěti min. dáme do omáčky vymačkaný česnek. Když máme chvilinku čas, nastrouháme tvrdý sýr.
2
Slejeme těstoviny a přestaneme ohřívat omáčku.
3
Sýr nasypeme nakonec na talíř s těstovinami a omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Barevné knedlíky

Barevné knedlíky

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Poschtak | 30. 1. 2011 21:08

    Fajn, asi sem přidám recept na fazole z plechovky, je na nich asi stejně vaření...

  • Elizaveta Makki | 2. 3. 2008 08:56

    Úplně obyčejný, rychlý recept. Dělám ho už dlouho, ale s mnohem kvalitnější omáčkou Prima Kuchina a s barevnými těstovinami jedině od Panzani. Rodina mi to ale stejně moc nejí, a manžel říká, že nemá rád "moc netučnou stravu". Lepší mi opravdu přišly ty plátky s dukátky a nivovou omáčkou.

  • Eva z Prahy | 1. 3. 2008 21:41

    Recept je to skvělý, ale já moc nedůvěřuji omáčkám z obchodu, proto když už jí koupím, přidávám 2-3 rajčata.

  • Mandy | 28. 10. 2006 22:58

    GOOD :o)

  • Jaromír :-) | 26. 8. 2006 08:18

    Je to docela dobré. Musím si to chválit

  • Mirek Kozina | 29. 3. 2006 20:03

    Já jsem sem psal snad třikrát a nikdy mi to sem nedali!! Tak teď sem můj příspěvek snad dáte!! Sice tu nemáte napsáno, za jak dlouho jídlo připravujete a počet porcí, ale to nevadí, protože tohle jídlo je super, hlavně k večeři. Ale trvá mi asi půl hodiny než takový článek napíšu, protože tenhle počítač mám teprve dva dny.

  • King Koros | 24. 3. 2006 21:09

    Jo. Naprosto souhlasím s ostatními. Good dinner (dobrá večeře) s těmito těstovinami.

  • Rišo | 23. 3. 2006 17:46

    Tohle jídlo jsem zkusil a je doopravdy super.

  • Vlasta | 23. 3. 2006 17:41

    Bomba! Teď jsme si to dali k večeři. Nejdřív jsem tomu moc nedůvěřovala. Manžel to tu našel a protože má rád těstoviny, chtěl to po mě uvařit. Všechno i sám nakoupil. No, abych pravdu řekla, myslela jsem si, že to můj muž bude jíst sám... Ale jak to z té pánvičky zavonělo, tak jsem se rozhodla, že to tedy ochutnám. No a fakt jsem si musela Váš recep pochvalovat. Měli by ho dát do deseti TOP receptů. A taky tady vidím samé chválné komentáře. Skvělá večeře. Vlasta

  • Jana | 21. 3. 2006 20:59

    Celkem dobré jídlo.

  • Ilona Kosatarková | 21. 3. 2006 19:57

    Hledala jsem jiné Vaše recepty a našla jsem ty kuřecí plátky s nivou a bramborovými dukátky. Hm.. Celkem dobrý, ale toto jídlo je lepší.

  • Leana F. | 20. 3. 2006 20:34

    Super jídlo. Udělala jsem "Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou", když k nám přijela návštěva. Každý se ptal, kde jsem tento výborný recept viděla. Jednou jsem to zkusila s makarony a nebylo to ono.

  • Dalibor | 20. 3. 2006 20:25

    My toto chutné jídlo také připravujeme. Nikdy nás ale nenapadlo, udělat to s barevnými těstovinami. Děláme ho s omáčkou značky Buitoni - jako p.Andrea. Proto jsme zkusili Váš recept s omáčkou zn. DA MARCO(koupili jsme ji v Plusu) a byl moc chutný, možná i lepší než ten s normál. těstovinami.

  • Andrea | 19. 3. 2006 20:11

    My takto pripravujeme omáčku na špagety vždy, keď sa jedná o Neapolské špagety a do už hotovej omáčky (zn. Buitoni - predpokladám, že sú všetky rovnaké, líšia sa len cenou…). Keďže všetky hotové omáčky sú pomerne kyslé (a nadmerne slané), pridávame trochu kryštálového cukru. Niekedy (pre obmenu) tiež rajčiny pokrájané na drobné kocky (taktiež z konzervy), trochu oregana event. Salsa brava (španielska štipľavá rajčinová omáčka, niečo na spôsob Pikantného kečupu, ale bez cukru – typického na Patatas bravas).

  • Ilona Kosatarková | 19. 3. 2006 14:09

    Dobrý den, Katko, Váš recept je geniální. Mím dětem to moc chutnalo a neustále to chtějí dělat. Už jeden recept od Vás jsem zkoušela dělat a byl výborný! Nechcete sem napsat ještě nějaký? Když tak napište na e-mail: Kosatarkova.i@centrum.cz

  • Marcela Dvořáčková | 19. 3. 2006 08:22

    Já a můj manžel, nevíme co už vařit nového a tak jsme zkusili Váš recept a jelikož máme moc rádi takové omáčky, moc nám chutnalo. Manžel si to velice pochvaloval a říkal, abych Vám tady něco napsala. Snad se nebudete zlobit, ale do Vašeho receptu jsme si ještě přidali kousky kuřecího masa a byla to bomba!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Neapolská omáčka (Da Marco) Olej Těstoviny Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Sekaná podle Itala

Sekaná podle Itala

Citronová poleva

Citronová poleva

Rýžovo-jablečný nákyp

Rýžovo-jablečný nákyp

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky (housky)

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

Kefírový koláč s ořechy

Kefírový koláč s ořechy

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

111
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
103
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
68
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
55
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…
36
Hovězí šuej ču
Hovězí šuej ču

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact