• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Barevné jablečné řezy
Napište svůj komentář k receptu

Barevné jablečné řezy

autor: Andrea Pastirčáková
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 61
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevné jablečné řezy
Barevné jablečné řezy
Barevné jablečné řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 100
      g tuk
    • 100
      g cukr
    • 1
      ks vejce
    • 7
      lžíce voda
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 300
      g polohrubá mouka
  • 2. Těsto- řídké
    • 3
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 8
      lžíce voda
    • 0,50
      sklenice olej
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 300
      g polohrubá mouka
  • Náplň
    • jablka
    • skořice
    • mleté vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

1
Zpracujeme zvlášt první i druhé těsto tak, že všechny přísady vždy smícháme dohromady. Na vymazaný plech dáme nejdříve první těsto, nejlépe roztáhneme rukama, celé poklademe nastrouhanými jablky, posypeme skořicí, event. oříšky a zalijeme druhým řídkým těstem. Upečeme ve střední troubě dozlatova. Možno plnit i tvarohovou náplní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné knedlíky

Barevné knedlíky

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 20. 2. 2017 20:45

    Je to vyborne, budu dělat častěji. :-|

  • Ivona | 21. 9. 2015 17:57

    To světlé těsto je dost suché. Ty dva prášky do pečiva se mi také nezdají. Je to moc, je z toho podrážděná pusa. Myslím, že by stačil jeden, do každého těsta půl. Buchta mě zklamala :-( .

  • Katka | 30. 8. 2015 11:01

    Tak jsem měla strach , že hnědého těsta bude málo a nevyleze ,ale je to opravdu super krásné vysoké obě dvě těsta - hlavně buchta už je pryč super :-D Kata

  • penzionalenka
    penzionalenka | 12. 6. 2014 08:58

    Mňami, výborné <3

  • KaRa | 12. 6. 2014 07:23

    Luxusní - děkuji!

  • EvaPelclova | 19. 5. 2013 16:30

    Teď jsem vytáhla z trouby a fantastické řezy, výborný, fakt si pochutnáváme :-D

  • Lucka | 1. 2. 2013 14:29

    Buchta zrovna vytažená z trouby, snad bude tak dobře chutnat, jak dobře vypadá..Jak dlouho jste buchtu pekli?Upečení nelze zjistit špejlí, řídila jsem se podle zlatavé barvy vrchního těsta..Děkuji

  • Iveta | 31. 1. 2012 13:25

    Výborné řezy. Lehounké na přípravu a vynikající chuťově. Dělala jsem na půl plechu tvarohovou náplň, na polovinu jablíčka - hustě posypat rozinkami a ořechy na hrubo ... no už je jen půl plechu :)

  • Jana | 7. 10. 2011 15:41

    Podobný děláváme s tvarohem, ale s jablky je to mnohem lepší. Já si taky stojím za názorem, že je výborný.

  • pepibubu | 28. 6. 2011 11:26

    Moc jsme si pochutnali, pekla jsem v neděli odpoledne a dnes, v úterý, už zbývá opravdu malý kousek.

  • pupi66
    pupi66 | 20. 2. 2011 09:35

    je výborný určitě ho budu dělat častěji

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 6. 1. 2011 01:36

    Foto přiloženo

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 6. 1. 2011 01:36

    Je výborný, polévám ho čokoládovou polevou a posypávám směsí kokosu a mletých ořechů. :-)

  • Marie | 24. 10. 2010 12:48

    No,zas takový zázrak to není,asi vzhledem k tomu,že peču stále a určitě i složitější moučníky.

  • Klára Rozsypalová | 11. 1. 2009 09:08

    Opravdu výborný moučník, upekla jsem s ořechy a jablky, těsto jsem mísila vždy v mixéru a nemá to chybu! Díky za skvělý recept.

  • Zuzana Šindlerová | 30. 4. 2008 11:36

    Výborný, lehký moučník, dělávám podobnou buchtu s tvarohem, s jablíčky a ořechy je ještě lepší, nadýchaný. Určitě se k receptu ráda vrátím, dávám 1*.

  • Lucie Kadera | 21. 4. 2008 21:49

    Naprosto skvele!S testem se dobre pracovalo tohle urcite upecu zase!

  • Jana Malířová | 26. 11. 2007 00:00

    Vynikající,nezbyl ani drobeček! Zaslouží si 1...díky

  • Jarmila Šárová | 21. 10. 2007 19:08

    Buchétku jsem zkusila , moc dobrá, dávám za jedna

  • Jana Peková | 23. 9. 2007 19:04

    S ořechy nahrubo - výborné - 1.

  • Pavla Kloučková | 25. 8. 2007 17:18

    Výborné a hlavně rychlé!

  • zuzka | 1. 12. 2006 11:47

    dobrý den, potřebovala bych poradit, to tuhé těsto smíchám jen rokou, nebo ve velkém míchači? a pak ho musím dát uležet do mrazáku? děkuji za odpověď

  • Janča | 14. 11. 2006 14:36

    právě jsem vytáhla z trouby a ochutnala aje vynikající. Zkusila jsem obě náplně najednou na polovinu jsem dala jablka na druhou tvaroh a máte hned dva druhy řezů na stůl. Dávám 1

  • Vlaďka | 8. 11. 2006 06:58

    Výborné, nadýchané,smlsli jsme si celá rodina.Dávám za 1. Ochutnala i tchýně, dělá podobný recept s tvarohem a uznala, že tento je lepší !

  • luboš kočí | 8. 3. 2006 18:36

    Dělal jsem podobnou variantu, kdy tmavé těsto se nastrouhá na náplň, nejlépe tvarohovou!! Fakt mňamka.

  • Martina Doskočilová | 27. 11. 2005 17:42

    Já jsem to udělala,ale nepovedlo se mi to.Vonělo to krásně,už jsme se těšily.Chtěla bych se zeptat,nemá se tam dávat jenom jeden balíček prášlu do pečiva,rozdělený do obou těst?Nedalo se to jíst jak nás pálila pusa.Chtěla bych to zkusit znova,dík za odpověď

  • Terezie Bartusková | 10. 10. 2005 08:11

    tak jsem to vyzkousela, a fakt se po tom jen zaprasilo! supr!

  • Terezie Bartusková | 9. 10. 2005 15:13

    mnam mnam mnam, davam za jedna. znam tvarohovou variantu (pro Tomase- davam 750 g tvarohu:)) a utikam vyzkouset jabkovou variantu!

  • Fleur | 30. 9. 2005 22:52

    Výborné, dávám za 1

  • Andrea Pastirčáková | 3. 9. 2005 15:06

    Tomáši,co se týká těch jablek, čím víc tím lépe, je to pak šťavnatější. Většinou dávám tak kilo, spíš tak od oka :-)

  • Tomáš | 12. 8. 2005 10:03

    kolik tam dáváte těch jablek nebo tvarohu na jeden plech?

  • Petr | 11. 6. 2005 20:10

    Výborné. Zkusil jsem jako náplň dát broskve (nejlépe Řecké - mají chuť) a myslím, že se to také povedlo. Uvidíme až přijde partnerka, co na to řekne :o)

  • Andrea Pastirčáková | 10. 6. 2005 20:30

    Jsem moc ráda, že vám recept chutná. Já ho dělávám často a rodinka se vždy oblizuje :-)

  • Zdenka | 4. 6. 2005 18:09

    Dnes jsem upekla s tvarohovou náplní a jsou vynikající.

  • Alena | 3. 6. 2005 12:32

    Jé zase jeden prima recept to se zase upeču díky Vám....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kakao Mleté vlašské ořechy Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořice Tuk Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s bazalkou

Špagety s bazalkou

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Slaný mrkvový koláč

Slaný mrkvový koláč

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Slané cukroví

Slané cukroví

Sójové kostky na kari

Sójové kostky na kari

Knedlíky z rýžové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

311
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
127
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
86
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
82
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
73
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím

Zajímavé články

Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí…
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si sladkosti, které ohromí každého oslavence
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si…
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým chutně zpracujete letošní úrodu
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým…
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob, jak zužitkovat úrodu letního ovoce
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob,…
10 nejlepších receptů na švestkové koláče: Přenesou vás do kuchyně u babičky i do luxusní cukrárny
10 nejlepších receptů na švestkové koláče:…
AHA.cz Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Blesk pro ženy Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Ženy.cz Stojí váš šéf za starou bačkoru? Tak přestaňte brečet a jednejte

Stojí váš šéf za starou bačkoru? Tak přestaňte brečet a jednejte

Blesk.cz Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Další doporučené recepty:

Barevná stehna
Barevná stehna
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Barevné hrnkové knedlíky
Barevné hrnkové knedlíky
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami
Barevné knedlíky
Barevné knedlíky
Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem
Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…
  • Recepty.cz
  • Barevné jablečné řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact