• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Barevné čtyřmaso
Napište svůj komentář k receptu

Barevné čtyřmaso

autor: jeni
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevné čtyřmaso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso kuřecí řízek - 1ks, kuřecí nebo kachní játra - 150g
    • 600
      g vepřová plec
    • 300
      g mleté maso - hovězí 200-300
    • 2
      ks cibule větší
    • 6
      stroužek česnek
    • solamyl (bramborový škrob) trocha
    • 2
      ks vejce
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • sušená rajčata floky
    • bylinky co dům dal

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si na trošce oleje osmahneme najemno nakrájenou cibulku a když zezlátne, přidáme najemno nasekaný česnek a necháme provonět. Směs odstavíme a necháme vychladnout.
2
Z vepřové plece a z kuřecího řízku (pokud jsou menší, můžeme dát dva) si uděláme pláty na roládu a pěstí je mírně rozklepneme.
3
Hovězí maso rozmixujeme s několika kostkami ledu na jemno a smícháme se dvěma třetinami připravené cibulky s česnekem, rajčatovými floky, pepřem, solí, jedním celým vajíčkem a bíllkem z druhého, trochou solamylu a bylinkami (u mě vede oregáno).
4
Kachní játra také rozmixujeme na jemno, přidáme žloutek z druhého vejce, solamyl, zbytek cibulky, sůl, pepř a bylinku (u mě rozmarýn).
5
Tyto čtyři vrstvy balíme do rolády - první vystvu tvoří osolený a opepřený vepřový plát, na který rovnoměrně rozložíme hovězí směs. Na ni přide osolený a opepřený kuřecí plát, do kterého zabalíme směs z jatýrek. Roládu upevníme provázkem a na rozpáleném oleji osmahneme, aby se maso zatáhlo.
6
Pečeme v mírnější troubě asi hodinu (podle tloušťky rolády), průběžně otáčíme a podléváme. Na řezu vypadá báječně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Barevné knedlíky

Barevné knedlíky

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí Vnitřnosti
Maso Hovězí Vnitřnosti Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Mixování Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Cibule Kuřecí maso Mleté maso - hovězí Olivový olej Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Sušená rajčata Vejce Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka II.

Piškotová bábovka II.

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

Med nebo sirup z květů divizny

Med nebo sirup z květů divizny

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

22
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby
18
Květáková polévka s cizrnou
Květáková polévka s…
17
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
16
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
16
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 15. 9. 2025: Koho dnes čeká produktivní den a kdo získá odvahu udělat změnu?

Denní horoskop na pondělí 15. 9. 2025: Koho dnes čeká produktivní den a kdo získá odvahu udělat změnu?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Barevné čtyřmaso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact