Na marinádu smícháme šťávu z celého citronu s barbecue omáčkou a všemi sypkými přísadami. Kotlety po stranách nařízneme, potřeme marinádou a necháme v chladu odležet alespoň 2 hodiny, nejlépe do druhého dne. Kotlety před grilováním vyndáme do tepla, abychom je negrilovali studené! Grilujeme z každé strany cca 5 minut, hotové pak osolíme. Podáváme s čerstvým pečivem,zeleninou nebo bramborovou přílohou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ugg bailey button triplet
|20. 9. 2013 06:01
Blueberry and cheddar, YUM! Our local farmer’s market has a blueberry cheddar cheese in a block. It’s divine! I imagine this will be just a scrumptious, will have to try!!
ugg bailey button triplet http://www.sentiment-productions.co.uk
Žanda
|6. 6. 2011 14:58
grilujeme skoro každý večer, zkusili jsme i tyhle kotletky, oregana bych trochu přidala, jinak bez chybičky, jsou mňammňam :-))