Vypracovat těsto. Ihned vyválet, nakrájet trojúhelníky, pomazat rozpuštěným máslem a zarolovat do tvaru rohlíčku. Potřít žloutkem, posypat solí nebo kmínem apod. Dát hned péci.
2
Těsto se NENECHÁVÁ kynout. Rohlíčky mají velikost asi 7-8 cm.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Slávka Loderová
|12. 11. 2007 21:07
Rada by som vyskúšala tento recept, velmi ma láka. Viete niekto, kolko toho mlieka či vody presne? Mám rada presné recepty. Dakujem velakrát. Sissi
Ester Edr
|30. 9. 2007 02:25
Delala jsem dnes poprve, plnila jsem salamem a syrem, sypane sezamem. Nemam slov. Proste SKVELE! Jen nevime, jak chutnaji za studena. Vychladnout totiz nestlihli. Mam v oblibenych a davam 1. V nejblizsi dobe chci vyzkouset obmenu s uzenym lososem.
Lenka Brzy
|29. 4. 2007 22:16
rohlíčky jsou super. Výborné jsou taky plněné slaninou nebo sýry.
eva
|27. 2. 2007 23:03
jo dlám taky, je to vynikajícííí. Krom uvedených mozností je fajn je posypat sýrem, mákem, slunecnicovymi seminky a pod.
Xája
|9. 11. 2005 10:47
My děláme 3 bochníčky, po vyválení dělíme na 8 trojúhelníčků. Tyhle rohlíčky děláme též na sladko, plníme je směsí z tvarohu, vejce, cukru a hrozinek. Oboje je žrací!!!
Jana Han
|26. 10. 2005 19:07
Rozdelim na 3 dily, ktere vyvalim na slabsi kolo a pak krajim kazdy na 6 dilku /trojuhlelniku/.
Anonym
|26. 10. 2005 15:34
Na koľko bochníčkov to rozdeliš a potom ich vyváliš?