• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Napište svůj komentář k receptu

Banh mi - bageta s pečeným bůčkem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Populární vietnamský sendvič je vlastně bagetou naplněnou plátky pečeného marinovaného bůčku, salátem z mrkve, okurky, ředkve a cibule se sladkokyselou zálivkou, křupavými listy salátu a směsí aromatických čerstvých bylinek.

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce rybí omáčka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce dezertní víno
    • 2
      lžíce cukr krupice
    • 500
      g vepřový bůček
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks okurka salátová
    • 1
      ks bílá ředkev
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      lžička sůl
    • citronová šťáva z 1 citronu
    • 1
      hrst bylinky koriandr, máta, meduňka, petrželka...
    • 1
      hrst salátové listy
    • 4
      ks bageta menší
    • 1
      lžíce sezam

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozehřejte na 200 °C. Rybí i sójovou omáčku, víno a 2 lžíce cukru prošlehejte v malém pekáčku a doplňte vodou tak, aby bůček byl v omáčce ponořený asi do poloviny. Vložte do trouby a pečete přibližně 40 minut. Bůček nechte úplně vychladnout a nakrájejte jej na plátky.

RADA: Trhané vepřové maso: Recept a přesný postup, jak na něj

2
Mrkev, okurku a ředkev očistěte a nakrájejte na tenké nudličky. Nasypte do misky a přidejte na tenké plátky nakrájenou cibuli. Přisypte sůl a vše prsty promačkejte, aby zelenina zkřehla. Přidejte zbytek cukru a citronovou šťávu a promíchejte.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Bagety prořízněte a vložte do nich bylinky, listový salát, plátky bůčku, ochucenou zeleninu a posypte sezamem. Dochutit je můžete majonézou nebo třeba sladkokyselou chilli omáčkou.

RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pan bagnat

Pan bagnat

Bageta s houbami

Bageta s houbami

Bagety s masovými koulemi

Bagety s masovými koulemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Bílá ředkev Bylinky Červená cibule Citronová šťáva Cukr krupice Dezertní víno Mrkev Okurka salátová Rybí omáčka Salátové listy Sezam Sojová omáčka Sůl Vepřový bůček

Jak připravit majonézu bez vajec

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort Raffaelo

Dort Raffaelo

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Jak připravit majonézu bez vajec

Poslední sledované recepty

79
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
66
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
66
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
54
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
52
Bramborovo-květáková kaše
Bramborovo-květáková kaše

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Banány na bezé
Banány na bezé
Banány na špejli
Banány na špejli
Banány v čokoládě se smetanovým krémem
Banány v čokoládě se smetanovým krémem
Banoffee irský koláč
Banoffee irský koláč
Banoffee pie
Banoffee pie
Barbecue Burger
Barbecue Burger
  • Recepty.cz
  • Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact