Z pudinkového prášku a mléka uvaříme kaši, a za častého míchání ji necháme vychladit. Tyčinku margot nastrouháme najemno, banány rozmixujeme a vmícháme k nim citrónovou šťávu. Vychladlý pudink smícháme s tvarohem, cukrem a banánovou hmotou, přidáme strouhanou tyčinku.
2
Hotový krém rozdělíme do misek a v lednici necháme hodinu vychladit, hotový moučník ozdobíme například jahodami, lesním ovocem atd.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Amy -
|17. 9. 2009 06:36
Super nápad, to mě nikdy nenapadlo. Děkuji
Jitka Petrásková
|16. 9. 2009 23:05
Horký puding stačí pocukrovat moučkovým cukrem, škraloup se taky nevytvoří.
Vilemina Vilhelmová
|16. 9. 2009 15:33
Dejte pozor, až budete míchat chladnoucí puding. Vlastností škrobu (a je úplně jedno, jestli to tu bude někdo zase popírat) je, že sice umí pěkně zhoustnout, ale chladnutím může stejně pěkně řídnout. Při chladnutí by měl zůstat pokud možno v klidu!!! Škraloupu lze do jisté míry zabránit tak, že uvařený puding zakryjeme potravinářskou folií. Dobré je do ní udělat pár malých dírek, aby nekondenzovala srážející se pára.