Pani Lenko K. já používám melasu vital a tam je i přímo na lahvičce napsáno , že má příjemnou karamelovou chuť. Tak si vám dovolím taky oponovat.
Dovolím si oponovat paní D K, melasa nechutná ani trochu jako karamel! Má tak specifickou chuť, že ji nelze k ničemu přirovnat. Prostě melasa chutná jako melasa.:-)
Upečeno.Skvělý recept!Připomíná perník.Chuť melasy je výrazná.Chutný,nadýchaný a šťavnatý.Pekla jsem na menším plechu a místo čok.rýže jsem dala sekanou čokoládu.Za 1*.
Děkuji
Melasa je přírodní produkt, kteý vzniká při výrobě cukru z cukrové třtiny. je v ní hodně minerálů a stopových prvků. Má přiznivé učinky na lidský organismus. Napomáhá odstraňovat ekzémy, bolesti páteře, potíže s trávením. Při pravidelném užívání regeneruje celý organismus. Má méně kalorií než cukr a med a chutná po karamelu.
Budu mít asi hloupý dotaz. Ale co je to Melasa? Děkuji
Pani Pavlíno, tak doufám, že budou oba recepty chutnat, pak napište. Mám ještě asi dva sladké recepty, ale teď nemám u sebe sešit, tak je napíšu zítra. Melasa se dá využít také při příprvě masa, tak bych taky přidala recept.
Moooooc děkuji na recept s melasou !!!