Náš nejoblíbenější koláč/buchta. Dělala jsem už mnohokrát a doporučila několika známým. Většinou ho dávám péct do vyššího pekáčku, takže je z něj právě spíš buchta :) Čokoládu někdy sekám a někdy rozpouštím přímo s máslem (je to jednodušší a rychlejší než strouhání, které mělo v konečném důsledku skoro stejný efekt jako rozpuštěná čokoláda). Jednou jsem pro nedostatek surovin místo banánů použila jablka a do těsta přisypala trochu skořice a doma to mělo ještě větší úspěch než banánová varianta :)
Dobrota :-*
Kolac jsem po vystydnuti potřela rozpustenou horkou čokoládou, nechala zatuhnout a podávala zdobené šlehačku. Mělo to úspěch, takže budu brzy opakovat.
Výborná záležitost, už jsem pekla 2x a vždy se po něm jen zaprášilo, jen po druhé se mi nechtělo čokoládu strouhat tak jsem ji prostě jen rozpustila spolu s máslem a řekla bych, že byl koláč ještě lepší ;-)
nevypadá špatně... :-)