• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Banánová buchta z Austrálie
Napište svůj komentář k receptu

Banánová buchta z Austrálie

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Banánová buchta z Austrálie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 115
      g máslo
    • 170
      g cukr
    • 2
      ks banány Větší
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr Nebo vanilková esence
    • 0,50
      lžička jedlá soda
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Rozpustíme jedlou sodu v hrnku mléka spolu s vanilkovou esencí nebo cukrem. V misce vyšleháme máslo s cukrem, přidáme dobře rozmačkané banány (na kaši). Potom přidáme vajíčko a mícháme, až je vše pořádně spojeno.
2
Postupně přisypáváme mouku, do které přidáme prášek do pečiva spolu s mlékem. Dobře promícháme a osolíme (pouze špetkou). Nalijeme do dobře vymazané (já raději používám pečící papír) čtvercové formy (20 cm). Pečeme 45-50 minut, 180-175 °C.
3
Po vychladnutí můžeme polít citrónovou polevou nebo jen pocukrovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Banánová buchta II.

Banánová buchta II.

Banánová rychlobábovka

Banánová rychlobábovka

Nejlepší banánová bábovka

Nejlepší banánová bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Peta.stolka | 3. 2. 2013 15:39

    tak je to hotové , dělala jsem ale dvojitou dávku , jelikož mi to připadalo málo. A prý je dobrá:) ještě se na to chystám na polevu z kakaa:)

  • Péťa | 3. 2. 2013 12:21

    Dnes vyzkouším , výsledek sdělím:) :-\

  • marek springer | 11. 6. 2007 13:21

    Doporucuji misto cerstvych bananu dat ty co jsou uz takove co se jist nedeji - hnede. Take, kdyz se vam stane ze vam banany s hnedbou a nejsou k jidlu, dejte je do mrazaku a pouzijte v budoucnu prave pri delani bananove buchty. Z hnedych bananu se dela tato buchta jak ve Statech tak i v Australii.

  • mare | 11. 6. 2007 13:21

    Doporucuji misto cerstvych bananu dat ty co jsou uz takove co se jist nedeji - hnede. Take, kdyz se vam stane ze vam banany s hnedbou a nejsou k jidlu, dejte je do mrazaku a pouzijte v budoucnu prave pri delani bananove buchty. Z hnedych bananu se dela tato buchta jak ve Statech tak i v Australii.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Austrálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Cukr Jedlá soda Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Květákový nákyp jako příloha

Květákový nákyp jako příloha

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Papriková pasta

Papriková pasta

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Veganský indický sójový guláš

Veganský indický sójový guláš

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

392
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.
Krémová dýňová polévka…
17
Jablkový koláč s drobenkou
Jablkový koláč s…
15
Ostré řízky z krkovice
Ostré řízky z krkovice
13
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Banánová buchta z Austrálie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact