Banány rozmícháme s tukem, přidáme ostatní suroviny, nakonec mouku a zamícháme, popřípadě mixujeme. Potom nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, nejlépe pekáč obdélníkového tvaru. Pečeme asi 1 hodinu při 175 °C.
Vyzkoušeno a mohu potvrdit že je to rychlé a dobré.Majda
Apina Hrbek
|8. 4. 2009 02:09
Tento recept je typicky recept na americky Banana Bread. Slovo bread, ackoliv v prelozeni zamena chleba, se v anglictine nepouziva pouze pro chleba jako takovy, ale i jako v tomto pripade, pro sladkou "buchtu". Myslim si, ze pani Jana Reznickova a pani Katka S. by nemely hledat malickosti a chytat za slovo. Na tomto foru se objevuje rada receptu, ktere maji puvod v zahranici a proto maji nekdy i neobvykla jmena. Recept je srozumitelny a to je dulezite.
Lada Kovářová
|7. 4. 2009 20:06
Katko, prosím jaké zmatky? Jak autor recept poslal, tak tu je... Jste autorem?
Katka Š.
|7. 4. 2009 18:18
Ale ty zmatky tam stále jsou...
Lada Kovářová
|27. 3. 2009 07:47
Recept byl přejmenován zpět do původního názvu. Jsem si neuvědomila, že "bread" je i výraz pro bochánek... Omlouvám se za zmatky :-)
Jana Řezníčková
|27. 3. 2009 07:11
Jestli se můžu zeptat - proč je v názvu "chléb"? Je to buchta, ne? A chutná jak chléb? Mohl by neznámý autor blíže vysvětlit?