Bohužel pokrm se mi nepovedl. Česnek v masu vůbec nebyl cítit a rekla bych, že velká slabina receptu je, že chybí byť jen orientační teplota a doba pečení. Já pekla na 200°C a po 35 minutách maso bylo vysušené, šťáva přismahlá. Kdybych to tušila, aspoň bych podlévala vínem :'(
Dobrý recept,všem chutnal,ale taky jsem jej dělala bez rajčat.
Vynikající. Též jsem to dělala bez rajčat a zbylý balkánský sýr jsem nasypala při pečení na závitky. Rozhodně budu opakovat.
Chutnalo nám, brambory jsem pekla přímo s tím, mňam, budeme opakovat.
Take mi chutnalo!Hodne cesneku na tom jsem nesetrila,rajcata jsem dala jako zeleninovou oblohu a take papriku!K tomu hranolky!
Výborný recept,nedal jsem tam rajčata,ale při zapékání jsem tam dal trochu vína.Příloha hranolky,zkuste moc dobré,rád se k tomu budu vracet
Udělala jsem to přesně podle receptu a bylo to vynikající. Především byl spokojen můj mlsný manžel vyváženou kombinací česneku, masa a slaniny.
Bylo dobré i bez rajčat,balkánský sýr se úplně ztratil. Zůstala chuť česneku a slaniny - což s bramborovou kaší nemělo chybu...
Bylo to docela dobre akorat bych tam nemusela myt ty rajcata.Take je to dobre s bramborovou kasi.
Upřímně chuťově nic moc. Právě jsem dojedl a nijak zvlášť mě tento recept neupoutal. Rozhodně ho nebudu dělat znovu.