• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Napište svůj komentář k receptu

Baklažánové plátky s žampionovou směsí

autor: Markéta S.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks lilek
    • žampiony
    • česnek
    • veka Kousek - nebo bageta
    • tvrdý sýr
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka Na trojobal
    • mouka Na trojobal

Postup přípravy receptu

1
Baklažán oloupeme a příčně nakrájíme na tenké, asi 0,5 cm plátky. Lehce osolíme a opepříme. Žampiony posekáme nadrobno, podusíme na másle nebo olivovém oleje a pak přidáme nadrolenou nebo nastrouhanou bagetu a rozetřený česnek tak, aby se směs dala "uplácat".
2
Můžete osolit, tak, aby vám to chutnalo. Na plátek lilku dejte směs, pořádně uplácejte, na to plátek tvrdého sýra a přimáčněte druhý plátek. Obalte v trojobalu a usmažte.
3
Já podávám s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné baklažánové taštičky

Plněné baklažánové taštičky

Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou

Česnekovo-slaninová roláda s…

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 7. 8. 2014 00:10

    Výborné, dělala jsem s brambory a je to zajímavá kombinace oblíbených baklažánů a ještě oblíbenějších žampionů....

  • Tereza - | 23. 5. 2007 07:35

    Milý anonym, aj surová zelenina môže byť nezdravá, ak obsahuje priveľa dusičnanov, a to bez rozboru ani nezistíte a spapáte s dobrým pocitom. Nechajte na ľuďoch, nech si vyberú, prípadne jedlo upravia podľa svojho.

  • Marketa F. | 22. 5. 2007 15:08

    Anonyme, pokud pocitate kalorie, tak muzete udelat bez trojobalu v troube na lehce vymazanem plech. Tak to udelal muj manzel uplne poprve, ale ja kdyz jsem to pak nekolikrat zkousela sama, tak se mi ten baklazan z neznameho duvodu vzdy vysusil a nebylo to nic moc, tak to radsi delam na panvi, tam je uspech zarucen. Pokud budete delat v troube, tak dejte smes mezi platky baklazanu, bez syra, dejte do trouby, po par minutach otocte a kdyz je hotove, prikrijte platkem syra a nechte roztavit.

  • Anonym | 22. 5. 2007 11:08

    Zase jeden z příkladů, jak ze zeleniny udělat nezdravé jídlo.

  • kk | 22. 5. 2007 10:47

    Toto vyzerá priam fantasticky-určite vyskúšam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Lilek Mouka Strouhanka Tvrdý sýr Vejce Veka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Plněné langoše

Plněné langoše

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Ledový salát s česnekovo-koprovou smetanou

Ledový salát s česnekovo-koprovou…

Boloňské tousty

Boloňské tousty

Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Pečené smetanové řízky

Pečené smetanové řízky

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

43
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Babiččina zelňačka
Babiččina zelňačka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…
15
Palačinky
Palačinky

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Poslední rozloučení s Pavlem Skalou (†65): Pohřeb plný hudebníků

Poslední rozloučení s Pavlem Skalou (†65): Pohřeb plný hudebníků

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Další doporučené recepty:

Báječný vanilkový řez z listového těsta - krémeš
Báječný vanilkový řez z listového těsta…
Baklava
Baklava
Baklava s ořechy
Baklava s ořechy
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Balatonská pomazánka
Balatonská pomazánka
Balíčky s pikantní náplní
Balíčky s pikantní náplní
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact