• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Napište svůj komentář k receptu

Baklažánové plátky s žampionovou směsí

autor: Markéta S.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks lilek
    • žampiony
    • česnek
    • veka Kousek - nebo bageta
    • tvrdý sýr
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka Na trojobal
    • mouka Na trojobal

Postup přípravy receptu

1
Baklažán oloupeme a příčně nakrájíme na tenké, asi 0,5 cm plátky. Lehce osolíme a opepříme. Žampiony posekáme nadrobno, podusíme na másle nebo olivovém oleje a pak přidáme nadrolenou nebo nastrouhanou bagetu a rozetřený česnek tak, aby se směs dala "uplácat".
2
Můžete osolit, tak, aby vám to chutnalo. Na plátek lilku dejte směs, pořádně uplácejte, na to plátek tvrdého sýra a přimáčněte druhý plátek. Obalte v trojobalu a usmažte.
3
Já podávám s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné baklažánové taštičky

Plněné baklažánové taštičky

Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou

Česnekovo-slaninová roláda s…

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 7. 8. 2014 00:10

    Výborné, dělala jsem s brambory a je to zajímavá kombinace oblíbených baklažánů a ještě oblíbenějších žampionů....

  • Tereza - | 23. 5. 2007 07:35

    Milý anonym, aj surová zelenina môže byť nezdravá, ak obsahuje priveľa dusičnanov, a to bez rozboru ani nezistíte a spapáte s dobrým pocitom. Nechajte na ľuďoch, nech si vyberú, prípadne jedlo upravia podľa svojho.

  • Marketa F. | 22. 5. 2007 15:08

    Anonyme, pokud pocitate kalorie, tak muzete udelat bez trojobalu v troube na lehce vymazanem plech. Tak to udelal muj manzel uplne poprve, ale ja kdyz jsem to pak nekolikrat zkousela sama, tak se mi ten baklazan z neznameho duvodu vzdy vysusil a nebylo to nic moc, tak to radsi delam na panvi, tam je uspech zarucen. Pokud budete delat v troube, tak dejte smes mezi platky baklazanu, bez syra, dejte do trouby, po par minutach otocte a kdyz je hotove, prikrijte platkem syra a nechte roztavit.

  • Anonym | 22. 5. 2007 11:08

    Zase jeden z příkladů, jak ze zeleniny udělat nezdravé jídlo.

  • kk | 22. 5. 2007 10:47

    Toto vyzerá priam fantasticky-určite vyskúšam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Lilek Mouka Strouhanka Tvrdý sýr Vejce Veka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Velikonoční perníčky - hned měkké

Velikonoční perníčky - hned měkké

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Máslový ležák proti depresi

Máslový ležák proti depresi

Cookies z ovesných vloček

Cookies z ovesných vloček

Zapékané těstoviny s cuketou

Zapékané těstoviny s cuketou

Lívanečky po našem - kynuté

Lívanečky po našem - kynuté

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

125
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
49
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
46
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
37
Houbový guláš
Houbový guláš
33
Čočkové ragú
Čočkové ragú

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Báječný vanilkový řez z listového těsta - krémeš
Báječný vanilkový řez z listového těsta…
Baklava
Baklava
Baklava s ořechy
Baklava s ořechy
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Balatonská pomazánka
Balatonská pomazánka
Balíčky s pikantní náplní
Balíčky s pikantní náplní
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact