• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Báječné zapečené těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Báječné zapečené těstoviny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 46
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Báječné zapečené těstoviny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks kuřecí maso kuřecí nebo krůtí prsa
    • těstoviny Dle chuti
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek 4-5
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks paprika - bílá
    • smetana na vaření
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • sýr Na posypání

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme dle návodu. Maso orestujeme, ochutíme solí, pepřem a přidáme najemno nasekaný česnek. Zeleninu nakrájíme na kostky, cibuli na půlkolečka. Pokrájenou zeleninu a cibuli smícháme s uvařenými těstovinami a orestovným masem, dochutíme solí, pepřem a bazalkou.
2
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme těstoviny, zalijeme smetanou a posypeme sýrem. Zapékáme cca 15-20 minut (az změkne cibule).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Báječné špízy

Báječné špízy

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pipi | 9. 11. 2014 22:28

    Vynikajici. Vsem doporucuju. Diky ;-)

  • Patrik | 7. 8. 2014 11:42

    Mohu se zeptat kolik těstovin prosím? :-)

  • mates | 21. 7. 2014 13:19

    Teda já to dělala z uzeného,a přidala k tý sladký smetaně ještě zakysanou.a fakt bomba!!! Jako základ má autorka skvělý-nikdy by mě nenapadlo dát do těstovin rajče,paprika a bazalka-ale má to šmrnc. ;-)

  • mates | 21. 7. 2014 13:08

    Eňo ňuno ,tuta perča...prostě supr. !!! ;-)

  • Whity | 23. 1. 2014 18:09

    Je to bajecny,vsichni jsme si moc pochutnali. Dala jsem tedy vice masa a ochutila ho steakovym korenim,ale jinak jsem postud dodruela a nemelo to chybu. Doporucuji !

  • Péťa :-) | 15. 9. 2013 19:17

    Zapoměla jsem sice dát česnek :-( , ale zkusila jsem přidat ještě vejce a musím říct, že super! <3 Rychlé, dobré, syté a je toho opravdu dost! Takže palec nahoru :-)

  • r68 | 26. 5. 2013 09:26

    Dělám již dlouhou dobu a je to vynikající.

  • Petka | 9. 1. 2013 18:54

    Veluce rychle jednoduche a pritel si pochutnal a ja take takze moc dekuji a muzu jen doporucit :-)

  • fanyna92 | 30. 8. 2012 13:01

    vynikající ale zkusil bych přidat vejce dávám za 1 :-)

  • nixi | 30. 7. 2012 17:53

    Moc česneku :(

  • ivča | 18. 6. 2012 08:40

    jj je to jedno :))

  • Martina | 5. 4. 2012 19:59

    Výborný a rychlý oběd. ;-) Cibulku jsem podle komentářů také prvně osmahla, místo kuř. masa dala salám a posypala tvrdým sýrem a nivou, přítel byl nadšen a já také, že mu tak chutnalo. DOPORUČUJI :-)

  • citronikhanci
    citronikhanci | 18. 1. 2012 19:46

    úžasné, syté a je toho kotel! :) 1.

  • Alena | 2. 6. 2011 18:10

    je možné použít smetanu ke šlehání?

  • Zuzka
    Zuzka | 2. 5. 2011 09:28

    Na cibulce jsem osmahla anglickou slaninu, přidala pórek a do těstovin jsem zamíchala ještě jarní cibulku, jinak podle receptu. Vynikající oběd!

  • Pampelishka | 26. 4. 2011 22:08

    já neměla papriku, takže jsem místo toho dala hrášek a porek, dle rad z komentářů jsem maso už osmahla na cibulce a na zkoušku jsem tam dala koření z Provence. Ta vůně!!! Tento recept samozřejmě přidávám mezi oblíbené - je to rychlé, výborné.

  • ariska | 6. 2. 2011 08:31

    protoze moje ditka moc nejedi zeleninu, tak jsem sparila racjata a oloupala je a nakrajela nadrobno k osmahnute cibuli a masu. az se rozvarily, vytvorily krasnou omacku a teprve pak jsem to zamichala do testovin a pridala smetanu. bašta :-)

  • Venc
    Venc | 5. 12. 2010 12:27

    Výtečné ....přečetl jsem zase komentáře....získal trošku inspirace maso orestoval s cibulkou...bylinky to je moje slabost... bazalka,oregáno a ještě špetka přivezených z Řecka....nakonec sýr Grand Morávia, nastrohal jsem sýr z česnekem....výsledek O:-) dávám 1 i celou rodinkou

  • Drahomíra Seidlová | 20. 6. 2010 14:26

    Výýborné, chutná všem. Jen cibuli nedáváme syrovou, ale osmahneme ji a přidáme do zeleniny a nedáváme sýr... Ale je to velice lehké jídlo, super do letních dnů :-) dáváme jedničku a do oblíbených :-)

  • Kristýna Nachtmannová | 12. 5. 2010 10:18

    Vynikající!!! Poprvé jsem to zapekla a po druhé jsme to měli jen jako těstovinový salát. Děkuju za inspiraci!

  • ladislava staffenová | 26. 4. 2010 09:48

    Já dělám dost často, ale určitě nezapékám jen 20 minut, záleží tedy na troubě, každá peče jinak, Já zapékám určitě 30 min - 35

  • Lenka Suldovská | 25. 4. 2010 14:01

    Zkusila jsem zapečené těstoviny dnes k obědu ale moc se mi nepovedly cibulka za 20 minut nebyla ještě měkká a možná jsem dobře neodhadla poměr surovin. Česnek a bazalka jsou tam výborné. Rodina si nicméně docela pochutnala. DÍKY

  • Tereza Rosolová | 5. 3. 2010 12:58

    Dnes jsem udělala Váš recept k obědu a je to opravdu výtečné:-)

  • Daniela Bares | 12. 2. 2010 13:10

    výbornééé!!!!

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2009 16:48

    Gábi - s jogutem zapékám často, nesrazí se ;-)

  • Gábina H | 24. 6. 2009 14:26

    Leo zkuste nahradit mlékem. Jogurt bych nedávala, řekla bych, že se při pečení srazí.

  • Lea Kolářová | 23. 6. 2009 09:55

    Ráda bych se zeptala zda bych nemohla nahradit smetanu něčím dietnějším jako např jogurtem nebo tak?? Díky za odpověď

  • Šárka Š | 23. 3. 2009 01:57

    Kollik má být té smetany? A na kolii stupňů zapékáme?

  • vendysek suchouska | 10. 3. 2009 09:59

    také je dnes vyzkouším:-))

  • Helena Marshallova | 5. 11. 2008 21:26

    Vynikajici,take jsme si moc pochutnali.Diky za recept a davame 1*

  • Ivana Marešová | 7. 8. 2008 12:30

    Dávám za 1, je to rychlé a hlavně chutné.

  • tereza k | 11. 4. 2008 10:33

    já i moje zlato,jsme si velice pochutnaly. takový žblebt už jsaem dávno nejedla!!!

  • Jana Z | 23. 1. 2008 20:09

    Ja i u muj Petulka jsme si na tom moc pochutnali=)Na posypani jsme pouzili tvrdy syr a parmezan-vynikajici!

  • Renáta Lechová | 7. 1. 2008 13:16

    Už jsem to jednou zkoušela, ale místo cibule jsem dala pórek, rychleji změkne. Skvělé rychlé jídlo.

  • Jana Tomčíková | 16. 11. 2007 14:05

    Vyzkoušela jsem s krůtím masem a drobnými úpravami (místo bazalky trocha kari a vegety,místo bílých paprik oranžová a žlutá kapie) a musím říct, že jídlo bylo výborné.Dávám za jedna!

  • mery | 8. 9. 2007 09:46

    Výborné!!

  • k.t. stalin | 23. 7. 2007 12:20

    jeto nechutný požívat kuřecí maso představtesy jak to zaviře trpi kdyš ho zabijí a tet trbi kdyš se valí v tekhle sračkách fuj

  • Simírka :o) | 9. 5. 2007 22:29

    Vlaďce: kameninové misky - velmi dobrý nápad!! jen nevím kde je narychlo na víkend koupím, ale určitě to s nimi vyzkouším :o)

  • Petra S. | 25. 4. 2007 17:58

    Hned zítra to vyzkouším, je to dobrý a hlavně jednoduchý nápad.

  • Ivana C. | 5. 4. 2007 08:52

    Dobrota, dobrota, dobrota!!!!!!!!!!!!!

  • Kadinka | 3. 4. 2007 21:32

    Je to vynikajícíííí:-) místomasa používám anglickou slaninu a papriku krájím na prožky.Zapékám s nivou a je to opravdu dobrota!:-)

  • Kateřina Radostová | 16. 3. 2007 12:01

    Nebylo to špatné, mně to tedy chutnalo, ale manžel na takové jídlo moc není

  • danča | 14. 3. 2007 21:20

    Moc dobré. Všichni si to moc pochvalovali.Ještě jsem přidala tavený sýr, který jsem potřebovala zužitkovat

  • Michala | 6. 2. 2007 09:58

    Výborný recept je to moc dobré.Chutná to celé rodině a jiné těstoviny už nechtějí...moc děkuji :-))

  • Pavla Křížová | 2. 2. 2007 20:34

    Uvařila jsem to a je to super. Manžel miluje jakékoli zapečené těstoviny, takže moc chválil. Díky.:-)

  • Andra | 19. 1. 2007 18:23

    Veľmi nám chutili... hodnotím 1.

  • václav | 17. 1. 2007 09:25

    Je to výborné.Dovolil jsem tam dát jen místo bílé papriky i žlutou a červenou.je to barevnější a lahodí to i oku.

  • Anonym | 16. 1. 2007 14:56

    Konec řečí. Jdu na nákup a hurá na to. Až to okoštuju tak Vám napíšu jaké to bylo:)

  • marta hejnova | 6. 1. 2007 19:03

    dnes jsme to měly k obědu moc dobre

  • anton009 | 16. 12. 2006 17:58

    Opravdu dobrota, jenom slova chvály. Musím se přiznat, že jsem si dovolil do toho nasekat ještě zelené olivy.

  • Anonym | 22. 11. 2006 10:13

    ja jsem se jen chtěla zeptat ty kuřecí prsíčka mam nakrájet nebo né

  • Janča | 14. 11. 2006 14:10

    Dnes jsem vyzkoušela naprosto lahůdkový pokrm,jen jsem neměla bílé papriky dala jsem červenou kapii a zelenou papriku a osmahla s cibulí a masem na pánvi aby byla zelenina akorát měkká ani rozvařená ani tvrdá .Výborný recept dávám 1

  • Janča Koelblová | 3. 11. 2006 18:32

    Dnes jsem ten recept vyzkoušela, a musím potvrdit,že těstoviny jsou opravdu báječné. Je to rychlé a snadné. Má to jen jednu vadu - dlouho nevydrží!

  • Helča | 14. 10. 2006 13:42

    Výborný recept.Jen cibuli před tím spařím a trochu sýru přidám mezi těstoviny a je to ..no PROSTĚ BÁJEČNÉ :-))

  • Klára Madejová | 10. 10. 2006 08:51

    Trochu rajčat, cibule a papriky nechávám na konec, a těstoviny v pekáči tím zvrchu posypu, krásně se propečou a je to výborné. Místo bazalky přidávám Vegetu, je to nejlepší koření které lze využít snad kdekoliv a těstovinám dodá báječnou chuť, chodíme večer s mámou kolem trouby a uzobáváme, že je pekáč do druhého dne prázdný:o).

  • Jana | 1. 9. 2006 09:26

    Pro Petra Špačka - zapékáme s poklicí při cca 200 st. C.

  • stepanka | 24. 8. 2006 08:51

    tak jsem si ted precetla recept a velmi me zaujal i nazory ktere na nej pisete a to jsou ze jsou jednoznacne bajecne tak mi drzte palce jdu to vyzkouset

  • Petr Spacek | 21. 8. 2006 22:01

    Jako absolutni laik bych se jen chtel zeptat: Zapekame bez poklice, nebo s?A na kolik stupnu?

  • Hana Lorencová | 9. 8. 2006 21:20

    Je to další druh papriky, hodně světlá s nádechem buď do žluta nebo do zelena, někdy a fialovým mramorováním. Do těstovin dejte klidně jakoukoliv, chuť to určitě nezmění.

  • xjaninka | 9. 8. 2006 18:48

    Může mi, prosím, někdo vysvětlit, co je to bílá paprika? Na zahradě pěstujeme jen zelené, žluté a červené, tak jsem z toho trochu zmatená :-)))

  • Janka | 19. 7. 2006 09:23

    Musim povedat velmi velmi dobre. Super

  • Matylda Horová | 6. 7. 2006 12:09

    Když jsem mé velké rodině udělala tyto výtečné těstoviny všichni si žádali o přidání. Název je opravdu výstižný, BÁJEČNÉ! Určitě budu podle tohoto receptu vařit častěji.

  • Ivana Samcová | 21. 6. 2006 18:11

    Těstoviny jsou opravdu dobré. Podle rady jsem přidala žampióny. Zeleninu jsem ale pro j&#239;stotu na chvilku orestovala s masem, nedávala jsem ji syrovou. Určitě zopakuji.

  • Roman Roman | 1. 6. 2006 20:35

    Opravdu vinikající doporucuji vsem dobre je pridat konzervu zappionů :-) jo to je ŽRÁDLO!!!

  • Jana | 30. 4. 2006 13:09

    Výborný recept, tyhle těstoviny zbožňuje celá rodina!

  • Hanka | 28. 2. 2006 13:52

    Právě jsem dopekla a musím říct, že tyto těstoviny jsou opravdu báječné. Místo smetany jsem použila 2 našlehaná vajíčka v kapce mléka a těstoviny jsou opravdu skvělé. Děkuji za recept.

  • Vlaďka | 17. 2. 2006 06:40

    Včera jsem zkoušela a musím říct že jsem si už dlouho tak nepochutnala. Přidala jsem osmažené žampiony a bylo to super. Zapékala jsem v kameninových miskách každému jednu. Krásně vypadalo. Díky

  • Renča | 16. 2. 2006 17:52

    Právě jsem dovařila a i ochutnala výše uvedený recept. Je to dobré, ale také mám pocit, že tomu něco chybí, popřemýšlím čím by se to dalo "vylepšit". Všem přeji dobrou chuť a děkuji za recept.

  • Bjoe K | 14. 1. 2006 13:48

    Bomba! Posypala jsem cihlou i balkánským sýrem a opravdu to bylo super. Já osobně bych tam nepotřebovala ani to maso. Díky

  • Baruška nepovim | 17. 12. 2005 14:27

    no mňaam je to dobroučký až na papriku

  • Jiří Hofman | 8. 10. 2005 18:55

    No paráda pokusím se překvapit manželku:)))

  • Klára Madejová | 13. 9. 2005 17:31

    Je to fajn, doma děláme jen obyč s opečenym buřtem, ale paprika, rajčata a cibule jsou opravdu dobrou kombinací s těstovinami a bazalka tomu dodá šmak. Chutnalo mi to i studený, pořád jsem chodila okolo a uždibovala:o)...

  • Ruda Tyburec | 29. 8. 2005 16:33

    Ja jsem si to udelal a ted jsem v nebíčku :)

  • Radek z Přerova | 5. 8. 2005 11:34

    Výborné, doporučuji všem kdo má rád těstoviny.

  • Hana Kolackova | 22. 1. 2005 00:40

    Tak prave jsem tyhle bajecne testoviny dovarila a vsichni si na nich moc posmakli. Jednoduche, ale moc dobre. Dekuji za recept.

  • Lucie Szabó | 18. 1. 2005 13:55

    Nevím dnes jsem tento recept vyzkoušela ale pro mě to není ono něco mi tam chybí. Ale možná že se pletu.

  • Jana z VM Řezníčková | 13. 1. 2005 07:59

    toto musí být moc dobré, určitě to brzy zkusím!!!

  • Erika Chovancová | 30. 11. 2004 20:04

    ďakujem vám za príma recept,nevarila som ho ešte síce,ale vyzerá super.Mňa totiž zaujmú všetky cestovinové recepty ,ale na slaný spôsob. Len tak ďalej,uverejňujte ich čo najviac ! LEVICE

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zapečené Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Kuřecí maso Paprika - bílá Pepř mletý Rajčata Smetana na vaření Sůl Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantule

Pikantule

Kung Pao Mango

Kung Pao Mango

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Jablečné muffiny s tvarohem

Jablečné muffiny s tvarohem

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Dršťková polévka podle mojí babičky

Dršťková polévka podle mojí babičky

Domácí šunka ála vepřováček

Domácí šunka ála vepřováček

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

50
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
37
Krupicová kaše
Krupicová kaše
28
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
28
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
27
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…

Zajímavé články

Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na dnešní Den matek?
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na…
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Dědictví po Liamovi (†31) z One Direction: 710 milionů pro syna

Dědictví po Liamovi (†31) z One Direction: 710 milionů pro syna

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

  • Recepty.cz
  • Báječné zapečené těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact