Maso a anglickou slaninu nakrájíme na kostky, cibuli na půlměsíčky. Začneme střídavě napichovat na špejle nebo grilovací jehly. Do misky dáme 5 lžic oleje, 5 lžic zlatého kuřete, 3 lžíce grilovacího koření. Touto směsí potíráme špízy. Mohou se péct i grilovat.
2
Obměna: mohou se přidat na špejle brambory, zelenina, sýr a místo téhle marinády použít koupenou se zeleným pepřem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michal
|24. 11. 2012 11:57
Muzu se zeptat proc v dnesni dobe se delaji takove chude špizy ? Ja je znam uplne jinak a to tak ze je tam vepřove ,kuřeci, maso pridam mezi to jeste jatirko plus cibuli nejakou uzeninu a cele to dam do marinady a necham zapict to si myslim ze je opravdu dobry spiz :'(