Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonymous
|12. 8. 2011 01:51
Staci si koupit liskooriskovy sirup od Moninu a nemusite tam davat zadne kapucino.
Marta Kropáčová
|24. 7. 2008 11:24
Ne,ne,ja to delam tak ze do mixeru dam 2 dc teple vody,pak vsypu 10 pytlicku orisk.kapucina,/1 pytlicek ma asi 12.5 gr/takze z celo baleni je treba dat 125 gr.Rozmicham a pridam vse ostatni.Nyni prave mlsame se synem a neteri
Petra Špačková
|23. 7. 2008 20:54
já jsem dělala podle receptu na carolans. 2 salka, 2 tatry, 12l mléka a 50g cappuccina irish cream, 0,5l rumu. Bylo to výborné, všem moc chutnalo. Bohužel už nemůžu sehnat cappuccina s přích. irisch cream, přestali ho vyrábět a s jinou příchutí už to není ono. Kdyby jste náhodou někdo věděl, kde toto cappuccino sehnat, dejte mi prosim vědět. děkuji
lenka galvasová
|23. 7. 2008 20:14
Prosím o upřesnění,každý sáček rozpustit(rozmíchat)ve 2 dcl teplé vody?
Jana Remková
|23. 7. 2008 18:39
Marto,patrně myslíte kapučína na jeden hrnek,předpokládám,že?Nevím,jakou to má hmotnost,kapučíno mám,ale to veliké balení.Vypadá to moc dobře!!