• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Baileys II.
Napište svůj komentář k receptu

Baileys II.

autor: Mersi
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baileys II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l hnědý rum
    • 2
      ks salko slazené
    • 2
      ks smetana

Postup přípravy receptu

1
3 hodiny vaříme salko (zavřené v plechovce), mírným varem. Po vychladnutí otevřeme. Potom vše společně mixujeme. Necháme uležet, alespoň tři dny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Baileys IV.

Baileys IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • stavča07 | 24. 12. 2011 13:52

    výborné, chválil manžel, tchán i tchýně :-)

  • Ňulinka - | 1. 9. 2008 14:10

    Dávám 1,dělala jsem na narozky syna pro ženské a všem moc chutnal i když jsem časově nestíhala a nebyl čas na odležení,vynikající.

  • Eva Lanová | 23. 5. 2008 11:45

    včera jsem udělala a je to mňamka,už se těším na sobotu až to s kamarádkama prubnem.Dík za recept

  • Petra | 4. 1. 2008 16:24

    Výborný.Dělala jsem to před vánoci a za chvíli to bylo pryč, olizoval se i přítel, který sladký pití moc nemusí.Zítra budu dělat další dávku:-)) děkuji mockrát za recept.

  • lenka | 13. 12. 2007 18:00

    whisky nahradíte skvěle myslivcem.Chut se velmi přiblíží koupenému baileys :o)

  • Andra | 19. 11. 2007 08:43

    Lenka, pravé Baileys je vyrobené z whisky, ale to už bude potom drahšie.

  • Monika Maršálková | 18. 11. 2007 10:05

    Co takhle přidat nějakou tresť pro lepší chuť? Já ale nevím jakou? Ví to někdo? Děkuji

  • Monika Maršálková | 18. 11. 2007 10:04

    Co takhle přidat nějakou tresť pro lepší chuť? Já ale nevím jakou? Ví to někdo? Děkuji

  • Lenka | 10. 2. 2007 11:15

    AhojkY,jsem v Anglii a rum tu neni k dostani.Muzu to hradit jinym alkoholem????

  • Jana Tomčíková | 28. 11. 2006 13:05

    Taky Salko vařím jen 2 hodiny, šlehačku jsem dávala jen jednu.Vloni o Vánocích jsem ochutnala i variantu s mandlovým pudinkem místo šlehačky a bylo to taky skvělé, takže letos asi v zájmu snížení kalorií budu připravovat tuhle variantu.A dlouho nevydrží, jelikož je moc dobré(14 dní v lednici bylo zatím maximum).

  • Zdeňka | 28. 11. 2006 12:28

    Adélko,určitě jej dřív vypijete,než by se zkazil.To Salko stačí v pohodě vařit 2 hodiny,3 je zbytečně hodně.

  • Adéla | 27. 11. 2006 18:11

    prosím jak dlouho vydrží? díky

  • Katka Altmanová | 27. 11. 2006 14:31

    Hotovo, vychlazeno, pijeme! Znám tento recept-dělají ho na vánoce snad všichni příbuzní,já vždy jen ochutnávala-letos mám svůj. Akorát jsem použila Ramu cremefine ke šlehání-používám ji všude kde je třeba smetana-máme ji rádi. Posílám 1

  • ALKU H | 23. 10. 2006 13:22

    Moc dobrý,díky.

  • Liběna Lesonická | 13. 2. 2006 15:13

    Dělala jsem,moc dobré pití!

  • Eva Furianová | 18. 1. 2006 16:01

    Marcelko, moc dobrý nápoj!!Dávam 1

  • Eva Balonová | 10. 1. 2006 14:03

    Je to super nápoj!!!

  • Marcela Mizerová | 3. 1. 2006 19:43

    nejlépe tuzemský rum

  • Anonym | 3. 1. 2006 11:39

    Katko, pokud chcete fakt dobré baileys, dejte whisku.

  • katka | 3. 1. 2006 10:30

    jakej se tam dává ten rum? Hnědej nebo bílej?

  • martina | 29. 12. 2005 22:41

    delam kazdy rok,vynikajici!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje
Nápoje Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Salko slazené Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Listové rohlíčky s nivou

Listové rohlíčky s nivou

Smažené cibulky

Smažené cibulky

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Pohanka na sladko

Pohanka na sladko

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

69
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
33
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
29
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
29
Mrkvový dort rychlý
Mrkvový dort rychlý
23
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Baileys II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact