• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Baileys
Napište svůj komentář k receptu

Baileys

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baileys
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l hnědý rum
    • 2
      ks salko
    • mandlový pudink

Postup přípravy receptu

1
2 hodiny vaříme salko (zavřené v plechovce), vařit varem. Po vychladnutí otevřeme. Uvaříme si mandlový pudink dle návodu a necháme trochu vychladnout.
2
Vše pak společně mixujeme. Nechat uležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Baileys IV.

Baileys IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 14. 11. 2014 20:08

    Též dělám a je vynikající.Vařím v plechovce 1 salko a 1 tatru 45minut .Po vychladnutí otevřít a smíchat se 1/4l rumu.Dát vychladit.Je to rychlé a výborné. :-)

  • Aneta | 11. 2. 2013 18:40

    Můžu se zeptat jak je to s tím salkem? voda musí vařit? a na kolik to tak vaříte, někdo říkal že mu to i vybouchlo :D tak se toho celkem bojím, aby to taky neexplodovalo. Děkuji

  • LLucie | 28. 1. 2012 21:08

    Ja dělám baileys tak a zatím chutnal všem. Uvařit den předem 2 salka nebo koupit salko-karamel, ty druhý den rozšlehám a pomalu liji do toho 0,5l rumu se 2 šlehačkami 33%. Fakt je to zatím nejrychlejší a nejlepší recept co jsem poznala. Jo opilestli to bude husté přidejte více rumu.

  • Lucie | 21. 1. 2012 18:41

    Ahoj, jak je to s tím pudingem? není to pak moc hustý? (před chvilkou jsem na jiném fóru četla, že se to někomu ani nepodařilo vylít ze skleničky :DD) :D nebyla by lepší smetana? :-P Mám na to hroznou chuť, ale bojím seee! :D

  • Michelle | 20. 12. 2011 15:12

    \já dělám ze dvou salk a dvou pudingů (karamelových) s 1/2 litrem rumu a je to výborný!!!

  • Verča | 9. 8. 2011 12:51

    řekla bych, že Salko je jen sladké, ale je i neslazené kondenzované mléko a to je Tatra..

  • Míša | 19. 12. 2010 10:57

    Salko existuje slazené i neslazené.

  • Linda Klein | 18. 12. 2007 09:07

    Neslazene Salko neexistuje. Salko je slazene kondenzovane mleko :-))

  • monika slipkova | 17. 12. 2007 16:33

    To salko mám dát slazené nebo neslazené?monika

  • Klára Tumpachová | 28. 5. 2007 20:51

    je to výborný!!!!!!!!!!! mňamka :-)))

  • Lada Kratochvílová | 29. 12. 2006 14:06

    dostala jsem stejný recept akorát místo pudinku se rozpustí ve vodní lázni dvoje bonbony BARI MANDLE. Vynikající

  • Jana | 21. 11. 2006 08:06

    Přidávám různé druhy pudingů a k tomu pár kapek tresti stejné příchuti jako puding - vzniká tak třeba banánový nebo kokosový likér...nemá to chybu a chodí mi to pít i manžel:-)

  • Daniela | 14. 11. 2006 09:09

    Většinou dělám kolem Mikuláše a do konce roku už není, takže to přesně říci nemohu.

  • paní Adélka | 27. 10. 2006 15:00

    můžete mi prosím říci, jak dlouho to vydrží? děkuji

  • Jana Tomčíková | 27. 10. 2006 13:07

    Verčo, dělám Baileys jenom na Vánoce, takže jsem už hodně natěšená na tu dobrotu a konzumuji ihned po vychlazení.U nás nemá prostě šanci se uležet!

  • Verča | 26. 10. 2006 20:33

    Ráda bych věděla jak dlouho by se měl nechat uležet.dík za odpověd

  • Michaela Kantorová | 1. 8. 2006 17:39

    jsem se chtěla zeptat kolik asi toho je? Předem děkuji

  • Jana Mikušová | 29. 6. 2006 00:28

    Udělaly ste mi chuť. Hnedka zítra to zkusím:)

  • Mariusz Zawadzki | 12. 4. 2006 18:45

    Když se dá místo rumu nějaká whiska (levná) a místo mandlového karamelový puding tak to je teprve boží.

  • lenin | 15. 1. 2006 17:31

    Dělal jsem ho doma.byl super.Potom.jsem jel k sestře tam jsem ho udělal po druhe a všem moc chutnal.Výborný recept.je to lepší jak origoš.

  • Jana | 8. 1. 2006 07:41

    Muj kluk mi ho sehnal v bille.

  • Eliška | 6. 1. 2006 12:45

    Jdu to zkusit ale nemužu nikde sehnat mandlový pudink tak zkusim dát kakaový.Uvidime jaké to bude.Pak dám vedet.

  • Silva | 6. 11. 2005 22:01

    Tento recept slaví vždy úspěch,dobrota!!!

  • Vlaďka Bártová | 26. 8. 2005 15:18

    plechovky opravdu musí být celé 2h ponořené, bublající.. dělám už léta a v každé nové společnosti to má úspěch :-)

  • Lucie | 25. 7. 2005 15:44

    Docela by me zajimalo, jak se vari salko v plechovce, rovnou na sporak asi ne, co?:-) Takze predpokladam ze ty plechovky jsou ponoreny ve vrouci vode... Dik za odpoved.

  • Pavla | 7. 1. 2005 21:13

    Rychlejší ano, ale poněkud dražší.

  • Sine nomine | 29. 12. 2004 17:01

    A rychlejší je ho koupit originál v láhvi...

  • Anonym | 19. 12. 2004 21:25

    v obchode jsem nedostala mandlovy puding a potrebovala jsem udelat baileys narychlo - je naprosto jedno, jaky puding pridate, fakt ze jo!!je to vyborny!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Drinky a koktejly
Nápoje Alkoholické Vaření Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Mandlový pudink Salko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Výborný losos

Výborný losos

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Ananasová pohádka

Ananasová pohádka

Drožďová pomazánka s pepřem

Drožďová pomazánka s pepřem

"Párkrole" - párkové kremrole

"Párkrole" - párkové kremrole

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

91
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
55
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
21
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Baileys
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact