• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Bagety z pekárny

autor: Janaku
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bagety z pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 170
      ml voda
    • 250
      g hladká mouka
    • 55
      g celozrnná mouka špaldová
    • 1
      lžíce sušené mléko
    • 1
      lžička cukr
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,75
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po skončení programu vytvarujeme 2 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15-20 minut. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 12. 5. 2014 12:30

    Tak je pečte na nižší teplotu, cca 180 stupňů, já tak peču všechno pečivo, a když se vám bude na pohled zdát, že už jsou hotové, tak je vytáhněte.

  • Eva Krejčová | 4. 5. 2011 10:46

    Špaldovou můžeš nahradit žitnou moukou nebo jemnými ovesnými vločkami z Emka.Každé má jinou chuť ,ale obojí je výborné.

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 13:44

    Tak jsem dala místo špaldové mouky obyč. dětskou krupici, bagety jsou hotové a už horké jsou super!

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 11:00

    zkusím udělat jen z hladké a místo špaldové dám asi polohrubou a dám vědět..

  • Milana Nováková | 29. 12. 2009 06:41

    Při pečení baget mají tmavší kůrku a jsou dost vypečené. Pekárnu jsem použila zatím 3 krát. Prosila bych o radu co udělataby nebyly tak vypečené. Děkuji za radu

  • Eliška Mlynářová | 2. 8. 2009 09:21

    Špaldovou mouku vedou prodejny zdravé výživy.

  • Helena Spilková | 1. 8. 2009 12:31

    Poraďte mi, prosím, kde koupím špaldovou mouku? Objevila jsem pouze v Kauflandu. Ale ta je BIO a stojí 46,- Kč/kg.

  • Jana Kubáčková | 7. 3. 2009 11:55

    Bagety jsem dneska pekla a poslala fotku. Tentokrát jsem bagety před pečením potřela osolenou vodou a mohu doporučit. Bagety mají krásnou barvu.

  • Petr Kazik | 5. 3. 2009 18:05

    diky

  • Jana Kubáčková | 4. 3. 2009 08:25

    Olej nikdy nedávám a vždy se povedou.

  • ladislava staffenová | 3. 3. 2009 21:45

    špalda je zvláštní odrůda pšenice, patří mezi celozrnné mouky, má příjemnou slabounce oříškovou chuť a je všestranně použitelná

  • Petr Kazik | 3. 3. 2009 20:47

    co je to spaldova mouka? a neni tam potreba nejaky olej?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Cukr Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sušené mléko Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Karamelové oplatkové řezy

Karamelové oplatkové řezy

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Domácí nugát

Domácí nugát

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

58
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
42
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
39
Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
Francouzský toast ze…
35
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Bagetový (chlebový) salát
Bagetový (chlebový) salát
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s masovými koulemi
Bagety s masovými koulemi
Bagety z pekárny
Bagety z pekárny
Baileys IV.
Baileys IV.
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen) broskvová roláda
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact