• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Bagety z pekárny

autor: Janaku
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bagety z pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 170
      ml voda
    • 250
      g hladká mouka
    • 55
      g celozrnná mouka špaldová
    • 1
      lžíce sušené mléko
    • 1
      lžička cukr
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,75
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po skončení programu vytvarujeme 2 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15-20 minut. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 12. 5. 2014 12:30

    Tak je pečte na nižší teplotu, cca 180 stupňů, já tak peču všechno pečivo, a když se vám bude na pohled zdát, že už jsou hotové, tak je vytáhněte.

  • Eva Krejčová | 4. 5. 2011 10:46

    Špaldovou můžeš nahradit žitnou moukou nebo jemnými ovesnými vločkami z Emka.Každé má jinou chuť ,ale obojí je výborné.

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 13:44

    Tak jsem dala místo špaldové mouky obyč. dětskou krupici, bagety jsou hotové a už horké jsou super!

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 11:00

    zkusím udělat jen z hladké a místo špaldové dám asi polohrubou a dám vědět..

  • Milana Nováková | 29. 12. 2009 06:41

    Při pečení baget mají tmavší kůrku a jsou dost vypečené. Pekárnu jsem použila zatím 3 krát. Prosila bych o radu co udělataby nebyly tak vypečené. Děkuji za radu

  • Eliška Mlynářová | 2. 8. 2009 09:21

    Špaldovou mouku vedou prodejny zdravé výživy.

  • Helena Spilková | 1. 8. 2009 12:31

    Poraďte mi, prosím, kde koupím špaldovou mouku? Objevila jsem pouze v Kauflandu. Ale ta je BIO a stojí 46,- Kč/kg.

  • Jana Kubáčková | 7. 3. 2009 11:55

    Bagety jsem dneska pekla a poslala fotku. Tentokrát jsem bagety před pečením potřela osolenou vodou a mohu doporučit. Bagety mají krásnou barvu.

  • Petr Kazik | 5. 3. 2009 18:05

    diky

  • Jana Kubáčková | 4. 3. 2009 08:25

    Olej nikdy nedávám a vždy se povedou.

  • ladislava staffenová | 3. 3. 2009 21:45

    špalda je zvláštní odrůda pšenice, patří mezi celozrnné mouky, má příjemnou slabounce oříškovou chuť a je všestranně použitelná

  • Petr Kazik | 3. 3. 2009 20:47

    co je to spaldova mouka? a neni tam potreba nejaky olej?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Cukr Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sušené mléko Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem

Bramborovo cuketová polévka -…

Limoncello

Limoncello

Květákové řízky

Květákové řízky

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

177
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli
2 x Diviznový sirup +…
30
Dýňová tortila
Dýňová tortila
28
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
27
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
24
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Popelčin princ Pavel Trávníček (74) po operaci srdce: Dostal kardiostimulátor!

Popelčin princ Pavel Trávníček (74) po operaci srdce: Dostal kardiostimulátor!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Bagetový (chlebový) salát
Bagetový (chlebový) salát
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s masovými koulemi
Bagety s masovými koulemi
Bagety z pekárny
Bagety z pekárny
Baileys IV.
Baileys IV.
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen) broskvová roláda
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact