V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po skončení programu vytvarujeme 2 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15-20 minut. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Radka
|12. 5. 2014 12:30
Tak je pečte na nižší teplotu, cca 180 stupňů, já tak peču všechno pečivo, a když se vám bude na pohled zdát, že už jsou hotové, tak je vytáhněte.
Eva Krejčová
|4. 5. 2011 10:46
Špaldovou můžeš nahradit žitnou moukou nebo jemnými ovesnými vločkami z Emka.Každé má jinou chuť ,ale obojí je výborné.
hana Valentová
|3. 5. 2010 13:44
Tak jsem dala místo špaldové mouky obyč. dětskou krupici, bagety jsou hotové a už horké jsou super!
hana Valentová
|3. 5. 2010 11:00
zkusím udělat jen z hladké a místo špaldové dám asi polohrubou a dám vědět..
Milana Nováková
|29. 12. 2009 06:41
Při pečení baget mají tmavší kůrku a jsou dost vypečené. Pekárnu jsem použila zatím 3 krát. Prosila bych o radu co udělataby nebyly tak vypečené. Děkuji za radu
Eliška Mlynářová
|2. 8. 2009 09:21
Špaldovou mouku vedou prodejny zdravé výživy.
Helena Spilková
|1. 8. 2009 12:31
Poraďte mi, prosím, kde koupím špaldovou mouku? Objevila jsem pouze v Kauflandu. Ale ta je BIO a stojí 46,- Kč/kg.
Jana Kubáčková
|7. 3. 2009 11:55
Bagety jsem dneska pekla a poslala fotku. Tentokrát jsem bagety před pečením potřela osolenou vodou a mohu doporučit. Bagety mají krásnou barvu.
Petr Kazik
|5. 3. 2009 18:05
diky
Jana Kubáčková
|4. 3. 2009 08:25
Olej nikdy nedávám a vždy se povedou.
ladislava staffenová
|3. 3. 2009 21:45
špalda je zvláštní odrůda pšenice, patří mezi celozrnné mouky, má příjemnou slabounce oříškovou chuť a je všestranně použitelná
Petr Kazik
|3. 3. 2009 20:47
co je to spaldova mouka? a neni tam potreba nejaky olej?